28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Şerif Aykız ; 6. Teşvik Bölgesi Kararı İş Dünyasını Mutlu Etti

Şerif Aykız ; 6. Teşvik Bölgesi Kararı İş Dünyasını Mutlu Etti

Malatya Tekstil ve Konfeksiyoncular Derneği Başkanı Şerif Aykız ; Malatya’nın Tekrar 6. Teşvik Bölgesinde Yer Alacak Olması , Malatya Türkiye ve Bölgenin Tekstilde Cazibe Merkezi Olmasını Sağlayacak.

Başkan Şerif Aykız ; Malatya Türkiye ve Bölgenin Tekstil Merkezi Olacak..

Malatya Tekstil ve Konfeksiyoncular Derneği Başkanı Şerif Aykız ; Malatya’nın Tekrar 6. Teşvik Bölgesinde Yer Alacak Olması , Malatya Türkiye ve Bölgenin Tekstilde Cazibe  Merkezi Olmasını Sağlayacak.

 

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız  ; Malatya’nın tekrar 6. Teşvik Bölgesine Alınması biz İş Dünyasında Sevinç ve Mutlulukla karşılandı.. Emeği geçen herkese Teşekkür Ediyoruz..

 

( MATEK – DER ) Malatya Tekstil ve Konfeksiyoncular Derneği Başkanı Şerif Aykız , Malatya’da 6. Bölge Teşviklerinin devam edecek  olması biz Tekstil Sektörü temsilcilerini ve Malatya’da yatırım yapan ve yapacak olan İş İnsanlarını mutlu etmiştir.

 

MATEK – DER  Başkanı Şerif Aykız  , Malatya’nın 21 Ağustos 2020 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile  6. Bölge teşvikleri kapsamından 4. Bölgeye düşürülmesi bizleri ciddi anlamda üzmüştü.  Bugün Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun Malatya’nın tekrar 6. Bölge teşvikleri kapsamına alındığı  haberini açıklamasının ardından gerçekten biz iş insanları bu kararı sevinçle karşıladık.

Başkan Şerif Aykız  Biz Malatya Tekstil ve Konfeksiyoncular Derneği olarak Malatya ekenomisine ciddi anlamda katkı sunuyor Ülkemiz için katma değer üretiyoruz.. Malatya ekenomisinin ağırlıklı yükünü Tekstil ve Konfeksiyoncular olarak biz çekiyoruz. Yüz Binlerce insan doğrudan ve dolaylı olarak istihdam ve kazanç sağlıyoruz. Malatya hızlı bir şekilde Türkiye’nin ve Bölgenin tekstil  merkezi olma yolunda ilerliyor.. MATEK – DER olarak  bu karar alındığından beri , kararın eski haline gelmesi için yoğun çaba sarfettik. Malatya’mızın 6. Teşvik Bölgesinde olmasıda Malatya’nın cazibe merkezi olmasını sağlamıştır. 21 Ağustos 2020 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile  6. Bölge teşvikleri kapsamından 4. Bölgeye düşürülmesi bizleri ciddi anlamda üzmüş Malatya’ya gelecek ve gelmeyi planlıyan yatırımcıları başka Teşvik Bölgesine kaçırmıştı.

 

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız Malatya’nın Tekrar 6. Teşvik Bölgesine Alınma Kararını Veren  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Teşekkür Etti

Malatya’nın tekrar 6. Bölgeye alınıp  Teşviklerden yararlanacak olmasının kararını alan ve her zaman Malatya için özel ilgi ve alaka gösteren  Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ,  Sayın Bakanlarımıza özellikle Malatya’nın tekrar 6 Teşvik Bölgesine alınması için ilk günden bugüne kadar Malatya ile ilgili geniş dosyalar hazırlayıp , Malatya’nın neden teşvik bölgesinde kalması gerekliliğini Sayın Cumhurbaşkanımıza ve gerekli yerlere ileten , ayrıca kendisine  telefonla ulaşıp teşekkür etmek için yaptığımız görüşmede göreve geldiği günden bugüne kadar Malatya TSO ‘dan maaş almadığını bu kutsal görevi Malatya ve ülkeme hizmet etmek bir hayır duası almak için yapıyorum diyebilecek yürekliliği gösterdiği içinde  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na teşekkürlerimizi bir borç biliyor emeği geçen herkese Şahsım Şerif Aykız ,  Malatya İş Dünyası ve MATEK – DER adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

 

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız Malatya’nın Tekrar 6. Teşvik Bölgesine Alınması İçin Büyük Gayret ve Emek Harcayan  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Teşekkür Etti

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın