29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Sırtlanlar” ve “Çakallar” “Arslan”a diz çöktürmek için her yolu deneyecekler… Teyakkuz şart!

“Sırtlanlar” ve “Çakallar” “Arslan”a diz çöktürmek için her yolu deneyecekler… Teyakkuz şart!

Mübarek Mevlid günü… Türkiye, 38 şehitle hüzne büründü…

Acımız büyük. Yüreğimizi yangın yerine çevirdiler.

Lanet olsun hâinlere ve Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen ama “dost” (!) görünen, yüzümüze gülen ama terör örgütlerini kullanarak arkamızdan vurmaktan çekinmeyen emperyalist ülkelere!

Allah (cc) şehidlerimizi cennetine koysun, Rahmet Elçisi'ne (sav) komşu kılsın; ailelerine sabır versin, bu çilekeş milletin başı sağolsun. Ülkemizi her türlü fitne-fesat ve terörden korusun.

STADYUMLARI VE KALABALIK MEKÂNLARI DİKKATLE KORUMAK ZORUNDAYIZ!

Beşiktaş maçından sonra stadyumun hemen yanıbaşında Çevik-Kuvvet'e mensup polislerimize saldırılması, bu saldırının üzerinden bir dakika bile geçmeden başka bir yerde Maçka'da “canlı bomba”nın patlatılması, terör örgütlerinin de, onları kullanan kuklacı devletlerin de gözlerinin ne kadar döndüğünü gözler önüne seriyor olsa gerek.

Aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama bundan sonra gelecek muhtemel saldırılara ilişkin bir ipucu veriliyor sankiStadyumların terör için kullanılabileceği, seyircilerin tahrik edilebileceği ve -Allah korusun ama- bizzat stadyumların içinde bombaların ve “canlı bomba”ların patlatılabileceği ürpertici gerçeği bu!

Ürpertici bir senaryo bu ama hâinler de, onları kullanan kuklacı aşağılık istihbarat örgütleri de sanki böyle bir mesaj vermek istiyorlar gibi bir hisse kapıldım ve ürktüm.

Ülkenin istihbarat birimlerinin, güvenlik güçlerinin bu tür ürpertici ihtimalleri aslâ gözardı etmemeleri gerektiğini hatırlatma gereği hissettim her şeye rağmen.

Bunu biraz da başka ülkelerde, Afrika, Latin Amerika ve başta Mısır olmak üzere bazı Arap ülkelerinde yaşanan bu tür ürpertici terör hâdiselerini gözönünde bulundurarakhatırlatayım istedim.

O yüzden stadyumları, AVM'leri ve benzer kalabalık mekânları dikkatle korumak zorundayız. Yoksa oluşturulacak infial ülke içinde sosyal ve siyasî kaosun fitilini ateşleyebilir -Allah muhafaza.

SALDIRININ ZAMANLAMASI ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ

Saldırının zamanlaması da hiç de yabana atılacak gibi değil: Bir yandan Türkiye'nin terör örgütleriyle başarılı bir mücadele verdiği Suriye'de emperyalistlerin oyunlarını bozacak kadar önemli mesafeler katettiği; öte yandan da bu ülkede ilk defa “sivil bir anayasa yapma” girişiminde uzlaşmaya varıldığı bir zaman diliminde böylesine ürpertici bir terör hâdisesinin gerçekleştirilmesi aslâ tesadüfî olamaz.

Türkiye, Batı ittifakının bir üyesi ve neredeyse bütün Batılı kurumların hepsinde de müttefik olarak yer alıyor.

Ama sözümona “Türkiye'nin müttefikleri” Türkiye'nin altını oymaktan çekinmiyor. Bir yandan açıkça terör örgütlerine kapılarını sonuna kadar açıyor, terör örgütlerinin faaliyetlerini Avrupa Parlamentosu'nda vesaire yapmasına izin veriyorlar, öte yandan da hem Türkiye'deki insan hakları ihlallerinden dem vuruyor hem de hâlâ “insan hakları, özgürlükler, demokrasi” gibi artık masal olduğu bütün çıplaklığıyla ortaya çıkan sloganları dillerinden düşürmüyorlar!

YAZININ DEVAMI

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın