19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Sporcumuz Yakup Yiğit’in Dünya Üçüncüsü Olmasının Gururunu Yaşıyoruz

Sporcumuz Yakup Yiğit’in Dünya Üçüncüsü Olmasının Gururunu Yaşıyoruz

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR KULÜBÜ KİCK-BOKS SPORCUSU YAKUP YİĞİT, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

“Sporcumuz Yakup Yiğit’in Dünya Üçüncüsü Olmasının Gururunu Yaşıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Kick-Boks Takımı sporcularından olan, Kick-Boks Milli Takım oyuncusu Yakup Yiğit’in Dünya Kick-Boks Kupasında üçüncü olması bizleri gururlandırmıştır.” dedi.

İstanbul’da 43 ülkeden 3 bin 200 sporcunun katılımıyla düzenlenen Dünya Kick Boks Kupasında Kick Boks Milli Takım forması giyen Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Kick Boks takımı sporcusu Yakup Yiğit, 94 kilo büyükler kategorisinde dünya üçüncüsü oldu.

Dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarının altına imza atan Yakup Yiğit, “ A Milli Takım formasını giymenin gururunu bir kez daha yaşadığım İstanbul’da ki Dünya Kick Boks Kupasında üçüncü olmanın gururunu ve şerefini yaşıyorum. Bu başarımız Yeşilyurt’umuza,  Malatya’mıza ve Ülkemize hâyırlı uğurlu olsun. Spora ve sporcuya her zaman destek veren, bizlere de güvenen ve desteklerini esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Dünya kupası maçlarına giderek verdiğimiz sözleri yerine getirdik, buraya geldik ve üçüncü olduk, inşallah bizden sonra gelecek alt yapı sporcularımız bu başarıları daha güzel başarılarla taçlandıracaklardır. Malatya ve Yeşilyurt’a kucak dolusu selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum.” şeklinde konuştu.

Dünya üçüncüsü olan Yakup Yiğit’i tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “İstanbul’da düzenlenen ve dünyanın en büyük kick-boks organizasyonlarından olan Dünya Kick Boks Kupasında A Milli Takım formasını başarıyla taşıyan Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüzün Kick-Boks sporcularından Yakup Yiğit’in dünya üçüncüsü olması bizleri gururlandırmıştır. Dünya Kupasına katılmak için çok büyük emek sarf eden, çalışan ve ter döken Yakup Yiğit’i elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum ve kutluyorum. Şampiyonayı bizlerde yakından takip ettik, sürekli bilgiler aldık, Yakup kardeşimizin dünya üçüncülüğünü elde etmesi karşısında büyük bir sevinç yaşadık. Yakup Yiğit gibi ülkemizi başarıyla temsil eden sporcu sayısını artırmak için spora ve sporcuya yönelik desteklerimiz artarak devam edecektir. Bu büyük başarı ülkemize, kentimize ve ilçemize hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın