28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

TARSİM, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı

TARSİM, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı

TARSİM: “ÇİFTÇİLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN!”
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı:
“Tarım, bugün tüm dünyada stratejik sektörler arasında yerini almaktadır. Ülkemiz, AB’nin 1’inci, dünyanın ise 7’inci büyük tarımsal ekonomisine sahiptir. 30’dan fazla ürünün üretiminde Dünya’da ilk 5’te yer alarak, bin 700 farklı tarımsal ürünü, 199 ülkeye ihraç etmektedir. Bu anlamda, dünyada söz sahibi olan ve küresel ölçekte rekabet edebilen, güçlü ülkelerden birisidir. Ayrıca tarım, üretim ve hizmet sektörlerine girdi temin eden bir konumdadır.
Tarımsal üretimdeki fiziksel zorluklara, meteorolojik hadiselere ve çeşitli risklere rağmen, üstün gayret göstererek faaliyetlerini sürdüren, yaşamımıza devam edebilmemiz için en temel ihtiyaçlarımızdan biri olan gıdayı bizlere sunan çiftçilerimizin, yılda sadece bir gün değil, her gününde yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.
Üreterek, emek vererek, ülkemize değer katan yürekli çiftçilerimize bu meşakkatli ve onurlu mesleği icra ettikleri için şükranlarımızı sunuyoruz.”
Ayrıntılı Bilgi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın