28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Teknoloji devi Huawei, 27 Mart’ta Paris Grand Palais’te gerçekleşen bir lansmanla P20 ve P20 PRO’yu tanıttı.

Teknoloji devi Huawei, 27 Mart’ta Paris Grand Palais’te gerçekleşen bir lansmanla P20 ve P20 PRO’yu tanıttı.

 Huawei P20 Pro, dünyanın ilk üçlü Leica kamerasını kullanıcılara sunuyor. Her iki telefon da yapay zekanın en gelişmiş teknolojisine sahip kameralarıyla tüketicilerin hayatında benzersiz deneyimlerin kapılarını açıyor. Çığır açacak akıllı telefon deneyimini teknoloji ve sanatın birleşmesiyle tanıtıyor. Huawei P20 serisi ile herkesin profesyonel kalitede fotoğraf çekmesini çok kolay bir hale getiriyor.

“P Serisi için dünyada yaratıcılığa ilham veren ve fotoğrafçılığa tutku ile ulaşan yeni bir tasarım” tanımlamasını yapan Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Başkanı Richard Yu: “Huawei P20 Pro; çığır açan üç lensli kamera teknolojisinin yanı sıra gelişmiş yapay zeka ve göz alıcı renklere sahip. Huawei P20 Serisi ise, güzelliği ve ışığı kullanıcılara en iyi şekilde anlatmak için tasarlandı.” diyor.

Teknoloji ile Sanat ile Birleşiyor

Huawei P20 serisi can alıcı, moda öncüsü estetiği ile karşınızda! En önemlisi, Huawei P20 ve Huawei P20 Pro yepyeni, ayrıcalıklı ve modaya uygun renkler ile teknoloji meraklıları ile buluşuyor.

Huawei FullView Ekran ve ultra ince çerçevesinin sağladığı boydan boya ekran ve yuvarlak kenarları ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor.

Işık ve Teknolojiden İlham Alınarak Tasarlandı

 Huawei P20 serisi ışık sanatını vurgulayarak gelişmiş kamera sistemi ile kullanıcılara fotoğrafçılığın her alanında yardımcı olacak ve daha etkili sonuçlar verecek yenilikler sunuyor. Huawei P20 Pro üçlü Leica lensli kamerasıyla modern akıllı telefonlardaki en yüksek piksel kalitesini sağlıyor.

Huawei P20 serisi 6 eksenli stabilizasyonu destekliyor ve 960fps’de yavaş çekim ile daha net ve detaylı metraj oluşturuyor. Standart olan 240 fps’nin 4 katı fazlası olan bu değer sayesinde çıplak bakışla yakalanamayan detaylar kolayca göze belirgin hale geliyor. Ultra Şipşak moduyla, ses tuşuna iki kez basıldığında ekran dışında bile olan görüntüyü 0.3 saniye gibi az bir sürede yakalayabiliyor.

Herkes için, Her Yerde Uzman Yapay Zeka Fotoğraf Deneyimi

 Huawei P20 serisinin Kirin 970 işlemcisi fotoğrafçılığı kolaylaştırıyor. Yapay zeka ile 500’den fazla ortam ve obje tanımlama ile 19 tane farklı senaryo ve obje belirlenebiliyor ve doğru kamera ayarları ile fotoğraf ayarları doğru zamanda kullanıma geçebiliyor. Bu sayede en amatör fotoğrafçı bile profesyonel fotoğrafçı gibi fotoğraflar yakalayabiliyor.

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro 24MP’lik** ön kamerası ve yapay zeka ile geliştirilmiş 3D portre ışıklandırmasıyla güzel portreler, sağlıklı cilt tonu ayarlaması, ortaya hassasça çıkarılan yüz detayları ve gerçekçi 3D eklentileriyle kullanıcılara çok farklı bir öz çekim deneyimi sunuyor.

Porsche Design İşbirliği ile Lüks ve Teknolojiye Yeni Bakış Açısı

Lüks mobil kategorisinde Porsche Design’ın unutulmaz marka estetiğini ve Huawei’nin mobil mühendislik uzmanlığını taşıyarak PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS gelecek teknolojiye öncülük ediyor. PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS üç lensli Leica kamerası sayesinde akıllı telefon endüstrisindeki en yüksek piksel sayımına sahip  olarak  ön plana çıkıyor. Ayrıca, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS inovatif ekran parmak izi tarayıcısı ile kullanıcıların parmaklarını ekran üzerinde gezdirerek ışık hızında açmasını sağlıyor. Arkada bulunan parmak izi sensörünü kullanarak da hızlıca cihaza erişim sağlanabiliyor. PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS Huawei’nin ilk kablosuz hızlı şarj dolum deneyimini kullanıcılara sunuyor.

 Huawei P20 Hakkında:

  • İleri gelişmiş kamera sistemi ile daha fazla ışık, detay ve güzellik yakalayın. Huawei P20 Pro telefonunun çığır açan 3 lensli Leica kamerası akıllı telefon endüstrisinde en yüksek piksel sayımına sahipken, Huawei P20’de yepyeni ikili Leica kamera sistemi bulunuyor.
  • İnovatif fotoğrafçılık, uzman yapay zeka ile sunuluyor. Yapay zeka ile yönlendirilen fotoğrafçılık yeteneği ve HUAWEI AIS ile etkin bir yapay zeka stabilizasyon teknolojisi, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için tasarlandı.
  • Belirgin olmayan çerçevesi ve ışıktan ilham alan yepyeni ve çarpıcı renkli tasarımı ile Huawei P20 ve Huawei P20 Pro, kullanıcılara zamansız bir sanat eseri olarak sunuluyor.
  • Kirin 970 sistemi ile beraber çalışan NPU ve EMUI 8.1 ile en iyi performansı Android 8.1 işlemcisiyle birleştiren P Serisi kullanıcılara baştan sona eşsiz ve sorunsuz bir tecrübe yaşatıyor.

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro’ya ek olarak, Huawei üçüncü jenerasyon PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS’i de kullanıcılarına tanıttı. Dünyanın en ikonik global markalarından biri olan Porsche Design ile işbirliğini devam ettiren Huawei, markanın en etkili tasarımını kullanarak ve bunu kendi ileri teknolojisi ile birleştirerek PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS ile en iyi akıllı telefonlar kategorisinde yeni bir standart oluşturuyor.

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu Hakkında:

 HUAWEI ürün ve servisleri, 170’den fazla ülkede, dünya nüfusunun 3’te 1’ine hizmet etmektedir. Almanya, İsveç, ABD, Fransa, İtalya, Rusya, Hindistan ve Çin de dahil olmak üzere 15 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. 2017 yılında HUAWEI, dünya geneline yapılan akıllı telefon gönderimleri ile üçüncü sırada yer almıştır. HUAWEI’nin üç iş grubundan biri olan Tüketici İş Grubu portföyünde cep telefonları, PC ve tabletler, giyilebilir teknolojiler ve bulut servisleri bulunmaktadır. 30 yıldan fazla bir süre boyunca, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe elde ettiği zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarıyla, iş ortakları ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insanlara olağanüstü deneyimler sunuyor.

Daha detaylı bilgi için;

http://consumer.huawei.com/tr/

http://www.huawei.com/tr/

https://www.facebook.com/Huaweimobiletr

https://twitter.com/huaweimobiletr

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın