16.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Tepehan’da Coşkulu Karşılama, Çalık’tan İftiralara Cevap: “Tepehan’dan Adam Gibi Adam Çıkar”

Tepehan’da Coşkulu Karşılama, Çalık’tan İftiralara Cevap: “Tepehan’dan Adam Gibi Adam Çıkar”

Pütürge Tepehan’da sevgi ve coşku seliyle karşılanan Milletvekili Çalık ve Başkan Adayı Mikail Sülük, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbette bulundu. İftira kampanyaları ile Pütürge’yi bölmek isteyen provokatörlere karşı açıklamada bulunan Çalık, “Tepehan’dan adam çıkmaz iftirasını ortaya atanlar adam değildir. Tepehan’dan adam gibi adam çıkar.” dedi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük Pütürge Tepehan’da coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. Tepehan’daki karşılama mitingine Milletvekili Çalık ve Başkan Adayı Mikail Sülük’ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Pütürge ilçe teşkilatı ve Vatandaşlar katıldı.

“Tepehan’dan adam çıkmaz” iftirasını ortaya atan, Pütürge’yi bölmek isteyen provokatörlere karşı açıklamada bulunan Çalık, “Tepehan’dan nasıl adam çıkılırmış görün. Tepehan’dan adam gibi adam çıkar. Tepehan’dan adam çıkmaz diyenler, bu lafı ortaya atanlar asıl adam değildir. Biz istedik ki Tepehan’a ulaşalım ve Tepehanlılarla, adam gibi adamlarla beraber olalım.” yanıtını verdi.

“PÜTÜRGE’YE HİZMET İÇİN GELDİM”

Pütürge’ye hizmet için geldiğini ifade eden AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ise, Tepehan’daki karşılama mitinginde yaptığı konuşmada, “Tepehanlı, Pütürgeli hemşehrilerim. Sizleri en kalbi duygularımla sevgi ile muhabbetle selamlıyorum. Bu coşkunuz bize 31 Mart’tan sonra yapacağımız hizmetlerde ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor ve bu coşkuyla ne kadar sizlerden dua alacağımızı, güç alacağımızı görüyoruz. Bizim insanımız meşhur, insanımızın mertliği meşhur, misafirperverliği meşhur. Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri sizlere hizmet etmek için gönderdi” ifadesini kullandı.

“GELECEK NESİLLERE İZ BIRAKMAK İSTİYORUM”

Gelecek nesillere iz bırakmak için çalışacaklarının altını çizen Başkan Adayı Mikail Sülük açıklamasının devamında şunları dile getirdi:

“Sizlere güveniyoruz, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza, teşkilatımıza, sayın Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bizler çok konuşmayacağız, geleceği imar etmek için çalışacağız. Bizler 5 yıl sonraki seçimi asla düşünmeyeceğiz. Biz gelecek nesiller için burada iz bırakmak, bir tarih yazmak istiyoruz. Bu tarihi başarı için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var.”

Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Çalık ve Başkan Adayı Mikail Sülük, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Haberin Video linki: https://we.tl/t-KxTNXF35yb

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın