28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Türk-İslâm Mefkuresinin Müstesna İsimlerinden Olan Sayın Süleyman SOLMAZGÜL , MTSO VE TOBB Üyesi Sayın Oğuzhan Ata SADIKOĞLU’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Türk-İslâm Mefkuresinin Müstesna İsimlerinden Olan Sayın Süleyman SOLMAZGÜL , MTSO VE TOBB Üyesi Sayın Oğuzhan Ata SADIKOĞLU’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (eski) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk-İslâm Mefkuresinin Müstesna İsimlerinden Olan Sayın Süleyman SOLMAZGÜL , MTSO VE TOBB Üyesi Sayın Oğuzhan Ata SADIKOĞLU’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Fikir , vicdan ve aidiyet birlikteliğim olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği Üyesi Sayın ; Oğuzhan Ata SADIKOĞLU’nu ziyaret etmiş bulunmaktayım.

Ziyaretimiz esnasında sayın SADIKOĞLU ile ülkemizin içerisinden geçmekte olduğu çalkantılı ekonomik durum ve çözümü ile milli birlik ve varlığımızın hedef alındığı emperyalist kuşatma ve buna karşı geliştirilecek stratejiler üzerine oldukça önemli fikir teatisinde bulunduk.

Sayın başkana , mevcut görevine gelişi esnasında ; seçim öncesi ve seçim dönemi , gereksede seçiminden sonra ortaya çıkan , Amaçlar , hedefler , stratejiler ve taktikler ile durum analizi tespitlerini konuşarak Malatya iktisadi kalkınma planlarına ilişkin saptama ve yol haritası üzerine görüş ve önerilerimizi paylaştık.

Gençliği , dinamizmi, heyecanı ve bir o kadar da geniş ufku ile bizlere umut veren sayın Oğuzhan Ata SADIKOĞLU’na üstlenmiş bulunduğu bu onurlu görevde başarılar diliyorum

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın