28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

TÜRK KIZILAYI MALATYA ŞUBESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

TÜRK KIZILAYI MALATYA ŞUBESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecek olan ve ihtiyaç sahipleri ile değerli bağışçılarımız arasında yardım köprüsü olacağımız bu çalışmamıza tüm hayırseverlerin katılımını beklemekteyiz. 
Tüm Türkiye’de Migros Marketler zinciri, Makro Marketler zinciri ile Türk Kızılayı Şube Başkanlıkları tarafından ortak yürütülen gıda paketi yardım kampanyasında Malatya 5M Migrosta Ramazan ayının ilk günü stand açılımının ardından ilk gıda paketi bağışımız Türk Kızılayı Güney Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürümüz Dr. Osman ÖZGÜL tarafından Kızılay’a bağışlanmış olup Şube Başkanı Av.M. Umut YALÇIN, Kızılay Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan SOYLU ve GHY Mehmet KARANFİL’in katılımı ile teşekkür belgesi sunulmuştur. Makro Markette yöneticilerin de katkısı ile kurulan çadırımız aynı zamanda kumbara yöntemi ile de bağışları kabul etmektedir.  
Etkinliğin başlaması ile birlikte Migros 5M Mağaza Md Hüseyin SAĞIRLAR, Md.Yrd. Soner COŞGUN, Md.Yrd. Özkan GÜLEGE tarafından da kampanyaya birer adet Gıda Paketi alarak katılım sağlamıştır.
 Gerek Migros Marketler Zinciri Gerekse Makro Marketler Zincirine kampanyamıza yapmış oldukları katkılar nedeni ile şükranlarımızı sunmayı borç biliriz. 
 Hayırseverleri standlarımıza bekler iş bu vesile ile ramazan ayının hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz. 
 Av.M. Umut YALÇIN 
Türk Kızılayı 
Malatya Şube Başkanı

http://www.malatyabeydagi.com/haber/2229/turk-kizilayi-malatya-subesi-ihtiyac-sahiplerini-yalniz-birakmiyor.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın