19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa yorulmaz Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa yorulmaz Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa yorulmaz Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sendikal faaliyetlerde bulunmak üzere genel başkan yardımcısı Ali Rıza kayar ile Malatya’ya gelen yorulmaz Malatya büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan Kuluncak belediye başkanı Erkan Cengiz Battalgazi belediyesi MHP il başkanlığını MHP Yeşilyurt ilçe başkanlığı Türk kamu sen il temsilciliğini ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Türk yerel hizmet sen üyeleri ile buluşan Türk yerel hizmet sen genel başkanı yorulmaz amaçlarının emek ve ekmek mücadelesi olduğunu dile getirdi.yorulmaz’ sendikamız 1992 yılından itibaren memurun alın terinin mücadelesi için hizmet veriyor. Bizler memurun en iyi şartlarda evine ekmek götürmesi için mücadele veriyoruz.

Hak arama da yapıcı uzlaşmacı diyalog içerisinde üyelerimizin ekonomik sosyal ve mesleki hak ve menfaatlerini korumak için mücadele veriyoruz. Memurun yaşam şartlarının altında kalmaması için söz sahibi olmamız gerek. Bunun için desteğe ihtiyacımız var bu desteği elbirliği ile istiyoruz. Bizler memurları köle gibi gören anlayışla mücadele ediyoruz.

Memurların yasada belirtilen bazı hakları özellikle sosyal denge tazminatları belediyelerce ödenmiyor ziyaretlerimizde bunları dile getirdik bizler emek ve ekmek için mücadele ediyoruz.’ ifadelerini kullandı. Düzenlenen toplantıya Türk kamu sen il temsilcisi Çetin Türkyılmaz Türk tarım orman sen şube başkanı Cumali Sevim Türk ULAŞIM SEN il başkanı Önder Akyüz Türk BÜRO SEN il başkanı Niyazi Kara Türk yerel hizmet sen şube başkanı Dilaver sarıcı yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeler katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın