28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Ünlü Gezi Programı ”Dünyanın Tadı ” nın Yeni Rotası Malatya

Ünlü Gezi Programı ”Dünyanın Tadı ” nın Yeni Rotası Malatya

ÜNLÜ GEZİ PROGRAMI “DÜNYANIN TADI”NIN YENİ ROTASI MALATYA

 Dünya ve Türkiye’nin seçkin mutfaklarından farklı yemeklerin, sofra adaplarının ve sokak lezzetlerinin tanıtıldığı Dünyanın Tadı programı, şehrimizin mutfak kültürünü ve yemeklerini tanıtmak için 19-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Malatya’da çekim yapacak.

Sunuculuğunu Yasin Esirgenç’in yapımcılığını ise Özlem Tunca Esirgenç’in üstlendiği Dünyanın Tadı programı, dünyaca ünlü lezzetleri yerlerinde tadarken bu yemeklerin tariflerini ve yapım aşamalarını izleyicileri için öğreniyor. Programda ayrıca tarihi, turistik ve doğal güzelliklere de yer veriliyor.

Yeni seyahat rotalarıyla izleyicisine tüm dünyayı ve Türkiye’yi görme olanağı sunan “Dünyanın Tadı” programı kayısı diyarı Malatya’nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek ve şehrimizin eşsiz mutfağını izleyicisiyle buluşturacak.

Özel bir kanalda yayımlanmakta olan ve sırtında çocuğu ile dünyayı gezen “Dünyayı Geziyorum” programının sunucusu ve yapımcısı Özlem Tunca Esirgenç kayısı başkenti Malatya’yı çekmek için büyük bir heyecan içerisinde olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam devam etti. “Biz dünya lezzetlerini ekrana taşıyan Dünyanın Tadı programımız için Malatya’da tanıtım amaçlı tarihi, turistik ve doğal güzellikleri çekmenin yanı sıra yöresel yemeklerin yapılışını, tariflerini gösteren bir program çekmeyi, insanlarımıza Malatya’nın tüm güzelliklerini sunmak istiyoruz.” dedi.

Sosyal medyada da yüzbinlerce takipçisi bulunan program ekibine Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman ve Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç eşlik edecek. Bu konuda bir açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı “Dünyanın Tadı” programının yeni bölümlerinin çekimi için gelecek olan ekibi kurum olarak Malatya’da en güzel şekilde ağırlayacaklarını ve çekimler boyunca kendilerine eşlik edeceklerini belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın