25.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Vali Aydın Baruş Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş Şehit Annelerini ‘Anneler Günü’nde Yalnız Bırakmadı

Vali Aydın Baruş Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret etti.

Her fırsatta şehit ailelerini unutmayan, onların mutlu ve sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmaya çalışan Vali Baruş, Anneler Gününde şehit annelerini yalnız bırakmadı.

28 Kasım 1998 tarihinde Hakkari Çukurca’da Şehit olan Engin Akın’ın annesi Naime Akın, 7 Nisan 2016 yılında Mardin Nusaybin’de Şehit olan Salih Taç’ın annesi Lütfiye Taç, 17 Ağustos 1992 tarihinde Diyarbakır Lice’de Şehit olan Mehmet Şevki Altun’un annesi Fatma Altun, 12 Nisan 1994 tarihinde Diyarbakır Kulp’ta Şehit olan Necmettin Karabulut’un annesi Şerife Karabulut ve 23 Aralık 1992 tarihinde Muş Varto’da Şehit olan Erdoğan Terkin’in annesi Semiha Terkin’i ziyaret eden Vali Baruş, şehit anneleri nezdinde tüm annelerin anneler gününü kutladığını ifade etti.

Korona virüsle mücadele kapsamında tedbirlere uyarak gerekmedikçe evden çıkmadıklarını ifade eden şehit anneleri de bu anlamlı günde kendilerini unutmadığı için Vali Baruş’a teşekkür ettiler.

Vali Aydın Baruş ise ziyaretlerde; “Başta şehit annelerimiz ve onların eşleri olmak tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum. Vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz, geride kalan ailelerine sabırlar diliyoruz. Devletimiz her zaman ailelerimize sahip çıkmıştır, yanlarında olmuştur. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

Şu an Malatya’mızda Emniyet ve Jandarma görevlilerimiz tüm şehit annelerimizi ziyaret ederek onların Anneler Gününü kutlayacak, onların halini hatırını soracak” dedi.

Ziyarette sosyal mesafe kurallara dikkat eden Vali Baruş, annelere çeşitli hediyeler takdim etti. Şehitlerimiz için İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın dua etmesinin ardından ziyaretler sona erdi.

Vali Baruş’a İl Müftüsü Veysel Işıldar ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut eşlik etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın