23.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Vali Baruş Hafta Sonu Koronavirüs Tedbirlerini Denetledi

Vali Baruş Hafta Sonu Koronavirüs Tedbirlerini Denetledi

Vali Baruş akşam saatlerinde kafe, sokak düğünleri ile düğün salonlarını sabahın erken saatlerinde de servis araçlarını denetleyerek alınan önlemlere uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Vali Aydın Baruş düğün salonlarında maske, mesafe ve hijyen kuralları, masa düzeni ve mesafeleri, salon girişlerinde gelen misafirlerin ateş ölçümü ve masalarda el dezenfektanı bulundurma gibi alınan tedbirleri kontrol etti. Sokak düğünlerini de denetleyen Vali Baruş; Korona virüs salgını ile mücadelenin en etkili 3 kuralının maske, mesafe ve temizlik olduğunu hatırlattı. Düğün ve kafelerin denetimine İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nedim Özata da katıldı.

Vali Baruş, oyun, halay ve dansın yasak olduğunu hatırlatarak, düğünü olan genç çiftlere mutluluklar diledi.

Sabahın erken saatlerinde servis araçlarını denetleyen Vali Baruş, servis araçlarında koronavirüs salgınından korunmak amacıyla alınan önlem ve tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını kontrol etti. Denetimler esnasında servis şoförlerine gerekli uyarılarda bulunup servis içerisindeki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Baruş; “Vatandaşlarımızın kendi sağlığı ve sevdikleri için alınan tedbirlere harfiyen uyması gerekiyor” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın