19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Vali Baruş, İş Adamlarıyla Koronavirüs Salgınına Yönelik Toplantı Düzenledi

Vali Baruş, İş Adamlarıyla Koronavirüs Salgınına Yönelik Toplantı Düzenledi

Vali Baruş, İş Adamlarıyla Koronavirüs Salgınına Yönelik Toplantı Düzenledi

Vali Aydın Baruş başkanlığında OSB’de faaliyet gösteren yüksek istihdam oranına sahip firma yetkilileriyle çalışan sağlığı, salgın yönetimi ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşı çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Aydın Baruş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Sanayi ve Teknoloji   Müdürü Akif Gülaçtı ile Malatya Organize ve Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş., Çalık Denim Tekstil San. ve Tic. A.Ş., CMC Çağrı Merkezi, Talu Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Fetih Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti., Baştürk Cam San. ve Tic., Şantuk Tekstil Sanayi, Kübra Tekstil Sanayi ve Dış Tic. A.Ş., Ilsan Tekstil Sanayi ve Tic., Malatya Şeker Fabrikası A.Ş., Mimsan Makine İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Emiroğulları Yemek Fabrikası İnş. Temizlik, Taha Giym San. ve Tic. Anonim Şirketi, Melita Denim Tekstil ve Trikotek Tekstil Sanayi firma yetkilileri katıldı.

Toplantıda Vali Baruş,  yeni tip corona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle dünya genelinde vaka sayısında artışlar gözlemlendiği farklı mutasyonların etkisiyle salgının yayılımının artabileceğinin öngörülmesi sebebiyle önlem almak, işgücü kaybını önlemek ve üretimin devamlılığını sağlamak amacıyla özellikle  Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren işverenlerin çalışan sağlığı ve güvenliği yükümlülükleri kapsamında çalışanların aşı yaptırabilmeleri noktasında personele gerekli kolaylığın ve desteğin sağlanması için konu üzerinde hassasiyetle durulmasını istedi.

Toplantı Vali Baruş ve işverenlerin karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın