16.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Vali Baruş’dan, Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Baruş’dan, Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Aydın Baruş, 31 Mart günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Vali Baruş’u makamında ağırlayan ve ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Gürkan, “ Sayın Valimiz ile Battalgazi Belediye Başkanlığımız süreci içerisinde yakın çalışma temposu içerisinde olduk. Özelikle gerek kültürel yatırımlarda gerek sosyal yatırımlarda gerekse diğer yatırım alanlarında koordinasyonu birlikte belirleyip önceliklerine göre o hizmet alanlarına hizmet götürmeye gayret edeceğiz. Kamu bürokrasisi ile yerel yönetimlerin bir araya getirilip onların bilgi birikiminden yararlanılması ile o enerjinin hizmet olarak Malatyalı hemşerilerimize dönüştürülmesi noktasında fikir birliğimiz var. Neticede Valimiz bu memlekete hizmet etme gayreti ve çabası içerisinde, bizlerde aynı fikir ve düşünce içerisindeyiz. Önemli olan Malatya paydamızda geçmişine layık geleceğe hazırlamaktır diyereknazik ziyaretlerinden dolayı Vali Baruş’a teşekkür etti.

Belediye Başkanlığı görevinin hem kendisine hem de ilimize hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Vali Aydın Baruş ise, “ Battalgazi İlçesinde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızın Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde de devam edeceğine inanıyorum. Valilik olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri yerine getirmek, onların yüzünü güldürmek için hep birlikte çalışma dileğimizi ifade etmek istiyorum diyerek Başkan Selahattin Gürkan’a görevinde başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesinden ayrılan Vali Baruş, Yeşilyurt Belediyesine geçerek yerel seçimlerin ardından Yeşilyurt Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Doğal güzelliği ile ön planda olan Yeşilyurt ilçesine bir önceki yapmış olduğu başarılı çalışmaların bu dönemde devam etmesi temennisinde bulunan Vali Aydın Baruş, bir kez daha seçilen Başkan Mehmet Çınar’a Yeşilyurt ilçesine hizmet yolunda başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Çınar, uzun bir sürecin ardından hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Mehmet Çınar, seçimleri geride bırakarak kenti kalkındıracak ve gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerle ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Son olarak Battalgazi Belediyesine geçen Vali Baruş, Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilen Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Güder, Battalgazi ilçemizi kalkındırma adına elimizden gelen gayreti biz yerel yönetimler olarak, Battalgazi Belediyesi olarak göstereceğiz.

Öncelikle hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Baruş, “Gerek sosyal belediyecilik alanındaki önemli çalışmalar olsun gerek de tarihi ve kültürel mirası ile bir açık hava müzesi olan Battalgazi’ye başkan olarak seçilmenizden ötürü tebrik ederim, Battalgazi ve Malatya’nın gelişimine katkı sağlayacağınızdan eminim. Tekrar hayırlı olsun” diyerek görevlerinde başarılar diledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın