28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

VALİ VASİP ŞAHİN: “BASIN MENSUPLARINDAN İNCİNMEDİM”

VALİ  VASİP ŞAHİN: “BASIN MENSUPLARINDAN İNCİNMEDİM”

İstanbul Valiliği’ne atanan Vali Vasip Şahin, “Basın mensuplarından incinmedim” dedi.
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulunan Malatya Valisi Vasip Şahin,”Gazete, televizyonlarda ve radyolarda çalışan arkadaşlarımız 2 yıl boyunca birlikte görev yaptık. Ufak tefekler dışında basın mensuplarından incinmedim” ifadelerini kullandım.
Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit ise, “İki yıllık süre içerisinde Malatya ile iyi diyalogunuz oldu. Özellikle ihtiyacımız olan hoşgörü, birlik ve beraberlik konusunda iyi mesajlar verdiniz. Bundan sonra da Malatya’nın sorunları ile fahri hemşeri gibi ilgileneceğinizden eminiz. İstanbul’da başarılı olacağınıza inanıyoruz” dedi.
Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz de, İstanbul’da Malatya kadar nüfusun barındığını belirterek, “Birçok toplantıda beraber olduk. Resmi kimliğini bir kenara bırakıp, vatandaş gibi sorunlara çözüm getirmesi, devlet adamlığı literatürüne yeni bir açılım kazandırmıştır” şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra Vali Şahin’e tablo hediye edildi.

Malatya için elimden geleni yapmaya çalıştım
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Valiler Kararnamesi’yle İstanbul Valiliğine atanan Malatya Valisi Vasip Şahin onuruna veda yemeği verdi.

MALATYA – Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Valiler Kararnamesi’yle İstanbul Valiliğine atanan Malatya Valisi Vasip Şahin onuruna veda yemeği verdi.
Vali Vasip Şahin onuruna verilen veda yemeğine, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri, askeri erkan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Alper: Türkiye’nin en iyi valilerinden biriyle çalıştım
Yemekte kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, “Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına atandığımda birçok telefon aldım. Gelen telefonların ortak görüşü ‘çok şanslısın Türkiye’nin en iyi valilerinden biriyle çalışacaksın’ şeklindeydi.
Şunu anladım ki, ben bir millet adamı, devlet adamı ve halk adamıyla çalışıyorum. Kendimi çok şanslı hissettim. Sayın Valimizin bu özelliklerinden çok istifade ettim. Şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Çakır: Valimiz ile iki yıl boyunca uyum içerisinde çalıştık
Vali Vasip Şahin’in dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul’u yönetecek olmasına sevindiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Sayın Valimiz Vasip Şahin’i içimizden biri olarak görüyoruz. Gidişine ne kadar üzüldüysek, İstanbul’u yönetecek olmasına da o kadar sevindik. Valimizle 2 yıl boyunca uyumlu çalıştık.
Kendisinden çok şeyler öğrendik. Olayları çok iyi tahlil edebilen bir devlet adamı. Sabrı, sağduyusu ve analizleriyle toplumsal olayları ve krizleri iyi yönetebilen bir kişilik. Görev süresi boyunca da toplumu üzen tatsız olayların olmaması da buna bir kanıttır” dedi.
Milletvekili Şahin: Hüznü ve sevinci aynı anda yaşıyoruz
Hüznü ve sevinci aynı anda yaşadıklarını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Milletin gönlünde ve Malatya’da derin izler bırakan, duruşuyla, ilkeleriyle, gayretiyle, tarafsızlığıyla, milletin de adamı olan Vali Vasip Şahin’i İstanbul’a göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Vali Vasip Şahin: Malatya için elimden geleni yapmaya çalıştım
Emaneti birlikte sırtladıklarını vurgulayan Vali Vasip Şahin ise, 2 yıl boyunca zor zamanlarda kendisine destek olan herkese teşekkür etti.
Yapılan konuşmalardan dolayı minnettarlığını dile getiren Vali Şahin, “Cenabı Hakk, dostlarımın ifadelerini şahitlik olarak yazsın. Belki beraatımıza vesile olur. 2 yıl önce geldik Malatya’ya, sevinerek geldim buraya. Malatya için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bunları yaparken sivil toplum kuruluşlarımıza güvendim, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, halkımıza güvendim. Malatya küçük bir Türkiye, ben İstanbul’a birkaç gün önce değil, Malatya’ya geldiğim gün atandım. Yani 2 Ağustos 2012’de atandım. Bugün burada bulunan ve bana her konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın