28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Vali Yazıcı İlçe ziyaretinde Şehit Ailelerini unutmadı

Vali Yazıcı İlçe ziyaretinde Şehit Ailelerini unutmadı

VALİ YAZICI İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş ve ilçe protokolü karşıladı.

Program kapsamında ilk olarak Arguvan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yazıcı, Kaymakam Karataş’tan ilçe ile ilgili brifing aldı. Daha sonra Arguvan Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam, İlçe Belediye Başkanı ve kurum amirleriyle ilçede yürütülen çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Ziyareti sırasında Vali Yazıcı, Arguvan ilçesinde huzur ve güvenliği sağlayan kolluk birimlerini de ziyaret ederek, hayırlı görevler diledi.

Daha sonra Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıltaş’ı ziyaret eden Vali Yazıcı, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Ersin Yazıcı beraberindeki heyetle İlçe merkezinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yazıcı İlçe ziyaretinde Şehit Ailelerini unutmadı

Vali Yazıcı, 23.06.1994 yılında Van’da görevi esnasında şehit düşen Asb. Birol Akın’ın Arguvan ilçesinde yaşayan ailesini evinde ziyaret ederek sohbet etti.

Ardından 17 Ağustos 1999 yılında Gölcük’te meydana gelen deprem felaketinde Şehit olan Dz. Er Ali Askar Yüce’nin ailesini ziyaret ederek, Devlet olarak her zaman Şehit ailelerimizin yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Cemevi, Kızık Balıklı Gölü Ziyareti, Yoncalı Barajı ve İsale Tünelinde İnceleme

Vali Yazıcı, İlçemizde bulunan Kızık Balıklı Gölü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Akabinde Arguvan-Kızık Kültür ve Cemevi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Arguvan İlçemiz için önem arz eden ve 17 bin 407 hektar alanın sulanmasını sağlayacak olan Yoncalı Barajı’nı ziyaret eden Vali Yazıcı, şantiye alanının son durumuyla ilgili incelemelerde bulunarak DSİ Şube Müdürü Aytaç Sucu ve yüklenici firma yetkililerinden baraj hakkında brifing aldıktan sonra Arguvan-Yoncalı Barajı İsale Tünelinde incelemelerde bulunup, İlçe ziyaretini sonlandırdı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın