29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

@ValiToprak Malatya – Sivas Karayolu üzerinde yapımı devam eden Tünellerde incelemelerde bulundu.

@ValiToprak Malatya – Sivas Karayolu üzerinde yapımı devam eden Tünellerde incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, ilk olarak Malatya – Sivas Karayolu üzerinde bulunan Çebiş Rampası’nı devre dışı etmek amacıyla yapılan ve 03 Temmuz 2017 Pazar günü saat 14.00’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımı ile ulaşıma açılacak olan “Çebiş Tüneli” nde incelemelerde bulundu.

Toplam 108 kilometre uzunluğundaki duble yolu kapsayan Malatya- Sivas karayolu yapım projesi içerisindeki 630 metre uzunluğunda iki tüplü “Çebiş Tüneli” mevcut yol güzergahında “tehlikeli bölge” olarak da adlandırılan yüksek eğimli ve virajlı  “Çebiş Rampası”nı devre dışı bırakarak güvenli bir ulaşımı sağlayacak.

 Tünelin ulaşıma açılmasıyla Arapgir, Arguvan, Yazıhan, Kuluncak ve Hekimhan ilçeleriyle de bağlantılı yolda hızlı ve güvenli bir ulaşım sağlanmış olacak.

Çebiş Tünelindeki incelemelerini tamamlayarak yetkililerden bilgi alan Vali Toprak, tünelin açılış tarihinde eksiz olarak hazır olması amacıyla gerekli talimatları vererek yetkililere ve çalışanlara teşekkür edip başarılar dileyerek, dönüş yolu üzerinde bulunan “Sarsap Tüneli”nde de incelemelerde bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın