28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Veli Ağbaba, Maden Faciasının Yaşandığı Siirt’te

Veli Ağbaba, Maden Faciasının Yaşandığı Siirt’te

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba  heyelan faciasının yaşandığı Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyüne gitti. Ağbaba ve beraberindekiler maden ocağında incelemelerde bulunup,arama kurtarma çalışmalarını takip edecekler.

Cumhuriyet Halk Partisi, Siirt'te meydana gelen maden kazası sonrası bugün Şirvan'a milletvekillerinden oluşan bir heyet gönderdi. İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Aağbaba başkanlığındaki heyette, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz bulunuyor.

Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Barış Karadeniz ve Siirt CHP İl Başkanı Nevaf Bilek ile 4 kişinin cesedinin çıkarıldığı 12 işçinin ise arama çalışmalarının devam ettiği maden sahasına giden CHP'li Ağbaba, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ile görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ağbaba ve beraberindekiler daha sonra göçük altında kalan 12 işçinin heyelan bölgesinde bekleyen yakınlarıyla da görüşerek teselli etmeye çalıştı.

agbaba_siirt_veli

agbaba_siirt_veli_2016

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın