25.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özdemir, Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özdemir, Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Malatya Veteriner Hekimler Oda Başkanı Ertuğrul Özdemir, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ettiler.

Veteriner Hekimler Oda Başkanı Ertuğrul Özdemir, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaretinde Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı, yönetim kurulu ve üyeler karşıladılar.

Malatya Veteriner Hekimler Oda Başkanı Ertuğrul Özdemir, Anadolu Basın Birliği Derneğinde yaşanan hırsızlık olaylarından dolayı üzüntülerini dile getirdi. Başkan Özdemir bu yaşanan hırsızlık olayında bizler STK’ lar olarak derinden üzmüştür dedi.

Başkan Özdemir, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkan Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyeleri Malatya’mızda yaptıkları çalışmaları yakınen takip ediyoruz, çok önemli ve başarılı çalışmalar yaptıklarını görmekteyiz ve takdir ediyoruz. Tabi ki basın, bizler için çok önemlidir. Basın halkın kulağıdır. Haber almada ve haber vermede vatandaşlarımızı bilgilendirmede çok önemi vardır ve bundan sonrada olmaya devam edecektir.

Anadolu Basın Birliği Derneğinde yaşanan bu hırsızlık olayı bizleri derinden üzmüştür. Hele hele böyle bir dernekte hırsızlık olayının olması bizleri üzdüğü kadar Malatyalı hemşerilerimizide derinden üzmüştür. Burada bizleri sevindiren diğer konuda yapılan hırsızlık kamera görüntülerine takılmasıdır. Arzu ediyorum ki bu hırsız ve hırsızlar bir an önce güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanıp adli mercilere teslim edilmelidir. Bizler Malatya Veteriner Hekimler Odası olarak basınımıza çok önem veriyoruz ve vermekteyiz. Bu vesileyle tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir, Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Bizlere destek veren tüm STK’lı derneklerimiz ve başkanlarına bu duyarlılıklarından dolayı yönetim ve üyelerim adına teşekkür ediyorum dedi. STK’ların başkanları bizler için çok önemlidir ve bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Derneğimizde yaşanan bu hırsızlık olayı kameralara takılması bizleri tabi ki üzmüştür ama diğer tarafta görüntülerin olması da bizleri sevindirmiştir. Derneğimizde yapılan hırsızlıkla ilgili ve burada çalınan malzemelerimizin bir an önce bulunup bizlere teslim edilmesidir.

Başkan Dağ, Bakıyoruz bazı şahıslar arasında konuşulan dedi kodularda bizleri derinden üzmüştür. Derneğimizde çalınan malzeme ve cihazlar zaten bellidir ve Emniyet yetkilileri tarafından gereken işlemlerin yapıldığı bellidir ve gereken mercileri bilgilendirdik. Başkaların dedi kodluları bizleri ilgilendirmiyor. Derneğimizde yapılan hırsızlıkla ilgili her hangi bir rakam açılamadığımız halde birileri tarafından konuşulması bizleri derinden üzmüştür.

Bizleri yalnız bırakmayan Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir ve Yönetim kurulu üyelerine, yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın