19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yağmuru sevdirecek stil önerileri

Yağmuru sevdirecek stil önerileri

Burçak Ilıman’ın bu kışın trendleriyle kombin yapmakta zorlananlara tavsiyeleri…

2016-2017 sonbahar kış modası yeni ve birbirinden farklı trendlerle karşımıza çıkıyor. Renkler, desenler ve tasarımlardaki hareketlilik adeta sonbaharın hüznüne karşı koyuyor. Sonbahar- kış kreasyonları hem canlı renklerden hoşlananlar hem de minimal tonları sevenleri memnun ediyor. Marka ve Stil Danışmanı/Moda Tasarımcısı Burçak Ilıman kışın kombin yapmakta zorlananlara yağmuru sevdirecek stil önerilerinde bulunuyor.

İçinde kaybolacağımız bol tasarımlar bu kışın vazgeçilmezleri

Sonbahar-kış sezonunu rahat ve şık geçirmek bol ve salaş kazaklarla mümkün hale geliyor. Önemli olan bu parçaları kullanırken ölçüyü kaçırmamak. Hepsini aynı anda giymemeye dikkat etmek gerekiyor. Gaucho ve bol İspanyol paça pantolonlar bu kış çok sık karşımıza çıkacak. Pantolonlar, basic penye ve kazaklarla kullanılırsa daha doğru bir kombin olur.

İpek midi eteklerle tarzınızı yansıtın

Sonbahar/Kış sezonunda ipek kumaştan midi etekler de vitrinleri süslüyor. Bu etekleri daha kalın materyalden tasarlanan deri bluz ya da kalın cozy triko ile kombinleyerek daha şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Eski montlarınıza yeniden hayat verin

Eski mantoları aplike uygulaması ile 2016 kış sezonuna adapte edebilir, armalar ve rozetlerle dış giyiminizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Leoparın modası geçmiyor

Leopar desen ise kemikleşmiş parçalardan biri olmasından dolayı bu kış da sık kullanılacak. Leopar parçalar spor esintili stile uyarlayarak değişiklik yaratılabilir.

Deriler revaçta

Deriler bu kış çok kullanılacak ancak deri kombinasyonu yapmak sanıldığı kadar da kolay değil. Deri parçaları kullanmanın en önemli koşulu doğru kombinasyonu oluşturmaktan geçiyor. Deri bir pantolon üzerine örgü bir hırka ya da kazak da tercih edebilirsiniz. Deri etekler ise özellikle gömleklerle şık bir bütün olabilir. Deri bir kıyafeti doğru kombine edebilmek için onu başka materyallerden yapılmış parçalarla tamamlamak gerekiyor. Üzerinizdeki bir parça deriyse, diğer parçalarınızı farklı kumaştan seçmeye özen gösterin.

Kadifeler raflarda yerini alıyor

Bir görünüp bir kaybolan kadifeler de 2016-2017 kışında tekrar yerini almaya başlıyor. Kadife pantolonlar hem sıcak tutuyor hem şık bir görünüme kavuşturuyor. Kadife elbiseler ise gündüz kısa, akşam daha uzun olarak tercih edilebilir. Kadife elbise altına bot giyilerek gündüz şıklığı, zarif bir stiletto ile de gece şıklığına ulaşılabilir. Kadife kumaşlara en çok zümrüt yeşili, bordo ve lacivert yakışıyor. Daha soft renkleri sevenler ise uçuk pembeyi tercih edebilirler.

Leyditurk.com

KAYNAK : http://leyditurk.com/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın