29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeni Malatyaspor’a Şampiyonluk Yolunda Destek Olmalı

Yeni Malatyaspor’a Şampiyonluk Yolunda Destek Olmalı

Evkur Yeni Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri’nde , destek amaçlı kahvaltılı toplantı yaptı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Pütürge Belediye Başkanı Şevket Keskin , MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz , AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Evkur Yeni Malatyaspor’un düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Kulüp tarafından Nurettin Soykan Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıda kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İrfan Buz, teknik heyet ve futbolcularda hazır bulundu.

Kahvaltı sonrası konuşan Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, emin adımlarla Süper Lige gittiklerini belirtti.

Gevrek, Süper Lige giderken Bakan Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır ve bütün Malatyalıların yanlarında olduğunu kaydederek, “Son haftalara girdik. Bu birlik ve beraberliği daha da pekiştirme adına bir araya geldik. Kalan 9 maçı da hep birlikte en iyi şekilde geçip, şampiyonluğu hep beraber yaşayacağız. İki yıl önce bir şampiyonluk yaşamıştık. Çok güzel bir şampiyonluk yaşadık. O gün Malatya’nın bütün renkleri, bütün farklı düşünceleri hepsi bir aradaydı. Güzel bir kutlama yaptık. İnşallah bu senede aynı heyecanı yaşamak istiyoruz. Malatya’mızın ortak paydası olan Yeni Malatyaspor’umuzu hep birlikte Süper Lige çıkaracağız. Bunu için kenetlenip, bir olmamız lazım. Bu kenetlenmeyi, inancı da her yerde görüyoruz. Herkes şampiyonluğa inanıyor, biz başından beri inanıyorduk. İnşallah bu inancın sonunda da hep beraber Süper Lige çıkacağız. Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Bunun için de hep birlikte çalışıp, projeler üreteceğiz. Ortak paydamız olan Yeni Malatyaspor’u daha güzel yerlere taşımak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği çok önemli, onlarda hep yanımızda oldular” dedi.

Ligde son 3 iç saha maçını İstanbul’da oynadıklarını anımsatan Gevrek, “Taraftarlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Elazığspor maçını İstanbul’da oynadıktan sonra Eskişehirspor maçını Malatya’da oynayacağız. Stadımızın zeminin kötü olması nedeniyle maçlarımızı İstanbul’da oynadık, İstanbul’daki taraftarlarımızı bir araya getirdik. Herkes kenetlendi. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreci hep birlikte götürüp, Süper Lige çıkacağız. Sıkıntılar yaşıyoruz bunu da açıkça söylemeliyim. Şampiyonluğa giderken ekonomik anlamda ister istemez zorlanıyoruz. O anlamda da işadamlarımız ve herkesin desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın