20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeni trend: Örgü küpeler

Yeni trend: Örgü küpeler

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen İstanbul Moda Haftası, moda seveleri mutlu etti. En yeni trendleri, makyaj stillerini ve saç stillerini gördüğümüz bu etkinlikte, dikkatleri Derya Açıkgöz’ün defilesindeki ilginç bir saç stili çekti. Uzaktan bakıldığında küpeyi anımsatan örgülere siz de aşağıdaki adımları takip ederek yapabilirsiniz.

İşte örgü küpelerin yapılışı…

Saçlarını düzleştir

Saçlarının pürüzsüz ve dümdüz görünmesi için öncelikle saç bakım yağını saç boylarına ve uçlarına sür. Durulama ihtiyacı gerektirmeyen yağlar, saçlarının en yakın arkadaşı. Şimdi saçlarını düzleştirmeye başlayabilirsin.

Ortadan ikiye ayır

Düzleştirdiğin saçlarını ortadan ikiye ayır. Daha sonra her iki kulağının arkadaşından bir tutam saç ayır ve geride kalan saçlarını tel toka ile sabitle. Kulağının üzerine saç düşmemeli, böylece küpelerin ortaya çıkacaktır.

Saçlarını ör

Şimdi kulağının arkasında ayırdığın tutamı sıkıca ör. Örgün bittikten sora örgünün başladığı yere sonunu getir ve ister minik lastik toka istersen de tel toka ile tuttur. Örgü küpelerinin büyüklüğü ve uzunluğu sana kalmış.

Sabitle

Saç modelinin gün boyu göz alıcı görünmesi için sabitleyici spreyini sıkmalısın. İşte bu kadar, defile saçını günlük hayatına uyarlayarak arkadaşlarının arasında en farklı sen olacaksın.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/yeni_trend_orgu_kupeler.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın