30.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Yeşilyurt’un Sorunlarını Biliyoruz, Çözmek İçin Geliyoruz.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Yeşilyurt’un Sorunlarını Biliyoruz, Çözmek İçin Geliyoruz.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Yeşilyurt’un Sorunlarını Biliyoruz, Çözmek İçin Geliyoruz. Seçim  Çalışmalarına  Aralıksız Sürdüren Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Malartya’nın aktif Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri , Kanaat Önderleri , Sıtma Pınarı ve Doğa Cadde Esnafları ve vatandaşlar ile  bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan  beraberinde Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Adayları , Yeni Refah Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı ve Üyeleri ile birlikte sırasıyla Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı  Ali Evren , Yetimler Kervanı Derneği  Başkanı İhsan Çolak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Haci Bektaş Veli Kültür Merkezi Başkanı  Hasan Meşeli ve son  olarak Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Yeşilyurt’un ve Malatya’nın sorunları  hakkında  görüş  alış  verişinde bulundu. Yapılan  ziyaretlerde Esnaf Temsilcileri Şevket Keskin ve Ali Evren , 6 Şubat depremi sonrası esnafların  çok zor durumda  kaldıklarını  Esnafların sıkıntıları ve çalışma ortamlarını  iyileştirme ile alakalı acil  adımların  atılması  gerekliliği hakkında önerilerini, yeni yapılacak çarşı  ile ilgili  Başkan Adayı Murat Aslan’a   beklentilerini ve  şikayetlerini dile getirdiler.

Murat Aslan; Bilgi Birikim ve Tecrübemizi Ekibimle Yeşilyurt ve Malatya İçin Harcayacağız Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan ise Deprem sonrası sık sık Malatya’ya geldiğini ve  gelinen  duruma  çok  üzüldüğünü söyleyerek neredeyse 1  yıl geçti  Malatya  için  çok bir şey  yapılmamasının  kendisini  çok  üzdüğünü söyledi. Her ne kadar da görev  icabı Ankara’da  olsam da ailem ve  akrabalarımın tamamı Akçadağda , Yeşilyurt bölgesinde ve Malatya’nın   çeşitli  mahallelerinde yaşıyor. Bu  yüzden  Malatya’ya sık sık  geliyorum. Her geldiğimde Malatya’nın Yeşilyurt’un nasıl ayağa  kalkması  konusunda adaylığım  öncesinde de memleketime  nasıl  hizmet eder nasıl yardımcı  olurum diye Malatya , Ankara ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan Deprem Uzmanı , Şehir Planlamacısı , Mimar ve Mühendis arkadaşlarla bir araya gelerek yada  fikir  alış verişinde  bulunarak çözüm  önerilerimiz hakkında  bir  çalışma  yaptım.  Allah  bize Yeniden Refah Partisinde adaylığı  nasip  etti  bende  yaptığımız  çalışmaları bilgi  ve  tecrübemi ata  yurduma  doğduğum  topraklara harcamak için Yeşilyurt’u Malatya’yı ayağa  kaldırmak için  ekibimle birlikte hiç zaman kaybetmeden kendimize  bir  görev bildik.

31 Mart’ta inşallah  halkımız  teveccüh  gösterir bizleri  seçerse en kısa zamanda ekibimle birlikte  sahaya  inip  çalışmalara başlayacağız. Ha  kazanamasak’ta Allah nasip etmedi  milletimizin takdiri der,  yine Seçilecek arkadaşlarımız benim ve ekibimin  bilgi birikim ve tecrübesinden faydalanmak  isterlerse  Türkiye’nin neresinde  olursak  olalım, Malatya’mız ve milletimiz  için elimizden  gelen  desteği veririz dedi. Hasan Meşeli;  Düşüncemiz , Rengimiz ve Dilimiz Farklı Olsada Göz Yaşlarımız Hep Aynıdır. Haci Bektaş Veli Kültür Merkezi Başkanı  Hasan Meşeli ise  Renklerimiz,tenlerimiz,  dillerimiz ve fikirlerimiz ne kadar farklı olursa olsun göz yaşlarımiz hep aynıdır. Ortak değerimiz Malatya olan bu güzel  şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz diyerek Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Yılların tecrübesi Murat Aslan’ın Yeşilyurt ve Malatya için büyük bir  kazanç  olduğunu  söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın