29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşiltepe Eğitim Derneği olan ismi , Yeşilyurt Eğitim Derneği olarak değiştirildi

Yeşiltepe Eğitim Derneği olan ismi ,  Yeşilyurt Eğitim Derneği olarak değiştirildi

YEŞİLDER 4.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

“Malatya’mıza layık, hemşerilerimize layık bir Sivil Toplum Kuruluşu olacağız”

YEŞİLDER  pandemi nedeniyle bir yıl gecikmeli 4. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Niyazi Mısri Mahallesinde bulunan dernek binasında yapılan Genel Kurul, pandemi tedbirlere ve üye sayısının 3 / 2 sayının tespiti ile başladı. Genel Kurul Divan Başkanlığına Aziz Yiğit, Divan Katip Üyeliklerine Hacı Belir Doğan, Ümran  Yeşilkaya seçildiler. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Genel Kurulun açılışında konuşan Divan Başkanı Aziz Yiğit “ YEŞİLDER’in kuruluşundan itibaren gönüllere dokunan bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak sürekli gündemde kaldığını ve bundan dolayı Başkan Mümtaz Toy ve Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Genel Kurulunun,Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

 YEŞİLDER’in 10.kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatan YEŞİLDER Yönetim Kurulu Bakanı Mümtaz Toy yaptığı konuşmada “Bugüne kadar kıt bütçe ve olanaklarla on binlerce ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet, sağlık taraması, gıda,kaynak kitap, test kitapçığı ve çeşitli ürünler dağıttık. Bugüne kadar YEŞİLDER’e güvenen,destek veren, katkı sunan,emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçte daha  çok çalışıp,  daha çok fikir üreteceğiz. Malatya’mıza layık, hemşerilerimize layık bir Sivil Toplum Kuruluşu olacağız” dedi.

Genel Kurulda derneğin Yeşiltepe Eğitim Derneği olan ismi, Yeşilyurt Eğitim Derneği olarak değiştirilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Kadın Kollarının yeniden yapılandırılması da kararlaştırıldı

Tek liste ile gidilen seçimlerde 3 yıl için görev yapacak Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu isimlerden oluştu:

 YÖNETİM KURULU VE DENETİM KURULU ÜYELERİ

Mümtaz Toy, Ahmet Mercan, Çetin Atmaca, Ömer Faruk Kalı,Erdoğan Zelyurt, Gazi Ergün, Yusuf Orhan, Çağrı Sarıoğlu, Halil İbrahim Önal, Samet Ergün, Birgül Özpolat, Nuray Koç Şahin, Doğukan Hazar Avcu, Yüksel Duman, Duygu Ateş, Ramazan Koçer, Hacı Hasan Aksoy, Ümran Yalçınkaya, İsrafil Çatalkaya, Ahmet Kadıoğlu, Ali Rıza Özer, irfan Özhan,Alaattin Özcan, Mahmut Kalkan,

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın