03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit , Makamını 23 Nisan’da Öğrenciye Devretti: “Savaşsız Bir Dünya İstiyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit , Makamını 23 Nisan’da Öğrenciye Devretti: “Savaşsız Bir Dünya İstiyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla makamını Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı’ya devretti. Genç başkan Nazlı, Yeşilyurt’un deprem sonrası yeniden inşası ve tüm dünya çocukları için savaşsız bir gelecek temennisinde bulundu.
Çocukların Sesi ve Barış Dileği
23 Nisan’da gerçekleşen ziyarette, Başkan Geçit makamını sembolik olarak Fatma Nazlı’ya devretti. Nazlı, ilk talimatı olarak depremden etkilenen Yeşilyurt’un en kısa sürede yeniden imar edilmesi ve çocuklar için park, yeşil alan ve kitap kulübü gibi sosyal imkanların artırılması yönünde oldu. Ayrıca tüm dünya çocukları adına savaşsız bir dünya temennisinde bulunarak barış çağrısı yaptı.
Başkan Geçit: “Çocuklarımız Geleceğimiz, Umutlarımız”
Başkan Geçit, çocukların mutluluğunun ve umutlarının gelecek için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Dünyada tek çocuk bayramına sahip olmak hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Çocuklarımız geleceğimiz ve umudumuzdur.” dedi. Başkan Geçit ayrıca Fatma Nazlı’nın taleplerinin önemine dikkat çekerek, Yeşilyurt’un en kısa sürede yeniden inşa edileceğini ve çocuklara yönelik sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.
Başkan Geçit konuşmasını tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak ve barış dolu bir gelecek temennisiyle sonlandırdı. Ziyaret sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın