29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı 1.Oturum Toplantısında gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Başkan Vekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak 19 Ekim 2022 Tarihli Ekim Ayı 2.Birleşim Toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

Malatya İnönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin de takip ettiği toplantıda Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Teftiş Kurulu Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliğinin Güncellenmesine’ dair gündem maddesi onaylanırken, ‘Memur Ve Sözleşmeli Personel İçin Performans Ölçütleri Belirleme ve Performans Değerlendirme Yönetmeliği’ maddesi ise Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Hıroğlu Mahallesi 3. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Plan Tadilatı talebine dair hazırlanan İmar Komisyonu Raporunu görüştükten sonra kabul eden Yeşilyurt Belediye Meclisi,  Yeşilyurt’un sınırları içerisinde imar planı bulunan alanlardaki muhtelif mahalleleri kapsayan ve belirlenen sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesi ile imar planı bulunmayan muhtelif mahalleleri kapsayan ve belirlenen sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesine dair Yeşilyurt Belediye Meclisince alınan 06/07/2022 tarih ve 237 sayılı kararın güncellenmesine dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifini İmar Komisyonu ile birlikte Hukuk Komisyonuna havale etti.

Gündemdeki yedi maddenin ertelenmesine, yedi maddenin de İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verdikten sonra 1.Oturum Toplantısını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 07 Kasım Pazartesi günü saat 10:00’da yapacağı 2.Birleşim Toplantısıyla Kasım Ayı çalışmalarını tamamlayacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın