24.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi, yaptığı tüm ihaleleri, canlı olarak yayınlamaya başladı.

Yeşilyurt Belediyesi, yaptığı tüm ihaleleri, canlı olarak yayınlamaya başladı.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘ŞEFFAF BELEDİYECİLİK’ HİZMETLERİNE YAKIŞAN BİR UYGULAMA

“İhalelerimizi Canlı Yayınlıyoruz”  

Şeffaf belediyecilik anlayışını güçlendirecek hizmetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyesi, yaptığı tüm ihaleleri, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlamaya başladı.

“HALKIMIZDAN GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOKTUR”

Yeşilyurt’u yönetirken şeffaflık ilkesinden vazgeçmediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ihalelerin canlı yayınlanmasına ilişkin olarak şunları söyledi; “ Biz halkımıza karşı her zaman açık ve şeffaf olduk. Gönlümüz, yüreğimiz ve kapılarımız halkımıza her zaman açıktır. Halkımızdan gizleyecek ve saklayacak hiçbir şeyimiz yoktur. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle yaptığımız koordinasyon toplantımızda, şeffaf belediyecilik anlayışımızın gerekliliğini tam manasıyla yerine getirmek amacıyla; Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz uhdesinde gerçekleşen tüm ihalelerimizi internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız ( facebook, instagram, twitter)  üzerinden canlı yayınlama kararı aldık. Kıymetli hemşerilerimiz ve basın mensuplarımız ihaleleri canlı yayında takip ederek sunulan tekliflerden, alınan kararlardan anında haberdar olacaklardır. Bölgemizde ilk kez bu uygulamayı hayata geçiren yerel bir yönetim olmanın gururunu yaşıyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızın gerekliliklerini örnek uygulamalarla yerine getirmeye aynı kararlılıkta devam edeceğiz. Canlı yayınlarımız hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan ilk canlı yayında, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ‘Çöp Kovası ve Bank Ayağı ‘ alım ihalesi yapıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın