28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Eski SSK Hastanesi Yerine İnşa Edilecek

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Eski SSK Hastanesi Yerine İnşa Edilecek

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘ BELEDİYE HİZMET BİNASI VE KOMPLEKSİ’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Binasının Yerine İnşa Edilecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ projesi, kapatılan eski Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Binasının yerine inşa edilecek.

“CUMHURBAŞKANIMIZA VE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Yeşilyurt Belediyesi yeni Hizmet Binası Kompleksinin kapatılan Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Binasının yerine inşa edileceğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde vaat ettiğimiz 45 projemiz arasında yer alan bu dev yatırımı hayata geçirmek adına ilçemizin farklı muhtelif bölgelerinde detaylı incelemeler ve çalışmalar yaptık. Binamızı en uygun ve en doğru yere inşa etmek adına çok titiz bir çalışma döneminden geçtik. Yeni Hizmet Binamızın merkezi bir bölgede olmasına ve vatandaşlarımızın rahat ve kolay bir şekilde ulaşımını sağlamak adına 65 yıl gibi uzun bir dönem vatandaşlarımıza hizmet ettikten sonra kapatıldıktan sonra TOKİ’ye devr edilen Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Binasının yeriyle ilgili görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı.  Bu alanın bir kısmına Yeni Hizmet Binamızı inşa edeceğiz diğer kalan bölümleri de yeşil alan ve park olarak tasarlayacağız. Yeşilyurt’umuza yakışan, fonksiyonel ve günümüz teknolojisinin maksimum seviyede kullandığı nezih ve modern bir hizmet binamızı Yeşilyurt’umuza kazandırmak istiyoruz. Binamızın proje çalışmalarında büyük bir mesafe aldık, inşallah yakın bir zamanda temelini atıp inşaat çalışmalarına hız vereceğiz. ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ projemize yer tahsisi edilmesinde destek ve katkılarını esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a, Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve katkı sunan herkese şahsım ve hemşerilerim adına minnet ve saygılarımı sunarım. Her şey daha mutlu, daha huzurlu, daha refah ve daha güzel bir Yeşilyurt için.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın