20.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Taşkın: “Eskimalatya’nın Önemli Bir Merkez Haline Gelmesi İçin Çalışıyoruz”

Başkan Taşkın: “Eskimalatya’nın Önemli Bir Merkez Haline Gelmesi İçin Çalışıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eskimalatya Meydanı çevresindeki esnafları ziyaret ederek, onlarla bir araya geldi ve taleplerini dinledi. Meydanın ve çevresinin önemli bir merkez haline gelmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Taşkın, “Kültürümüzü canlı tutan esnaflarımızın yanındayız” dedi.

Başkan Taşkın, ziyaretinde meydan ve çevresini inceleyerek esnaflarla sohbet etti. Battalgazi’ye yapılacak her proje ve çalışmada istişareye önem verdiklerini vurgulayan Başkan Taşkın, “İnşallah meydanımızın çevresinde bulunan esnaflarımızın karşılaştığı sorunları bir an önce çözüme kavuşturacağız. Yerel ekonomimizi canlandırmak için atılması gereken adımları atacağız. Meydanıyla, çevresindeki çarşısıyla, tesisiyle buranın bölgesinde önemli bir merkez haline gelmesini istiyoruz. Tarihi dokumuzun korunması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek hemşehrilerimize her alanda hizmet etmek. Geçmişin mirasıyla geleceği inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Taşkın, esnafın kültürel ve ekonomik hayatın önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, onların talep ve önerilerini dikkate aldıklarını belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın