19.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi’nde ulaşım altyapısını güçlendiriyor ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi’nde ulaşım altyapısını güçlendiriyor ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Battalgazi’de Yeni İmar Yolları ile Değer Artıyor

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi’nde yeni imar yolları açarak ulaşım altyapısını güçlendiriyor ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı mevkiinde 5 bin metre uzunluğunda yeni bir imar yolu açıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yeni yolun kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Başkan Taşkın, “Mevcut yollarımızın kalitesini artırırken, yeni imar yolları açarak vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlamasını amaçlıyoruz. Açılan imar yollarını en kısa sürede kullanıma hazır hale getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimiz sadece burada değil, depremden hasar gören ve kış şartlarından etkilenen diğer yollarda da çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz, her sokağa ve her mahalleye dokunarak hizmet üretmek,” şeklinde konuştu.

“Hayırlı Olsun” Ziyaretlerine Ara Veriliyor

Başkan Taşkın, önümüzdeki dönemde saha çalışmalarını daha yakından takip edeceğini belirterek, “Hem ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerine gelen vatandaşlarımızı ağırlıyor, hem de ekiplerimizle birlikte sahada çalışıyoruz. Bu yoğunluk nedeniyle ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri için gelen vatandaşlarımıza zaman ayıramayabiliriz. Kendilerinden anlayış bekliyor, notlarını veya telefon numaralarını bırakmalarını rica ediyoruz. Battalgazi’ye hizmet etmek için ekiplerimizle birlikte sahada olacağız,” dedi.
Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları, ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi açısından büyük önem taşıyor. Yeni imar yolları ile bölgenin değer kazanması ve vatandaşların daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşaması bekleniyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın