20.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Çarşı Merkezi İnşaatında Gazeteciye Saldırı

Malatya Çarşı Merkezi İnşaatında Gazeteciye Saldırı

Malatya’da inşaatı devam eden Çarşı Merkezi’nde görevli bir şahıs, Sonsöz Gazetesi Muhabiri A. Vahap Kaygusuz’a fiziksel saldırıda bulunarak tehdit etti.

Kaygusuz, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: “Sabah saatlerinde aldığımız bir haber daveti üzerine inşaat alanına gittik. Açıklama öncesi inşaat alanının fotoğraflarını çekmemiz gerekiyordu. Girişte bekleyen bir görevli ve başka bir şahıs bizi engelledi. Gazeteci olduğumuzu belirterek, ‘Buradan işçilerin maaş durumu ve çalışma şartları ile ilgili haber yapmak üzere davet aldık ve onun için geldik. Sizin bir yetkiliniz var ise ondan da bilgi alabiliriz’ dedim. Adının Bilal olduğunu öğrendiğim şahıs üzerime yürümeye başladı. ‘Oğlum biz işimizi yapıyoruz. Artislik yapma’ dedim. ‘Oğlum ne yav’ diyerek üzerime yürüdü. Ben de ’60 yaşındayım, baban yaşındayım ne var oğlum’ dedim, ancak bana ‘Oğlum diye konuşma, konuşmana dikkat et işine bak’ diye tehdit ederek yürümeye başladı. Aynı yerde çalışan başka bir kadın görevli gelerek Bilal’i yanımızdan uzaklaştırdı. Biz de haber yapamadan geri döndük.”

Kaygusuz, saldırganın Malatyalı olmadığını düşünerek, “Malatyalı olsa böyle hareketlerde bulunmaz. Kaldı ki biz davet üzerine oraya gitmişiz. Gizli saklı bir işimiz yoktu. Zaten gazeteci arkadaşımın çektiği görüntülerde de bizim ve karşı tarafın tavrı açıkça görülmektedir” dedi.

Olayın ardından Kaygusuz, saldırıya uğradığı şahıstan şikayetçi oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın