20.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP Malatya İl Başkanı Gök’ten Kurban Bayramı Mesajı: Birlik, Beraberlik ve Paylaşma Vurgusu

MHP Malatya İl Başkanı Gök’ten Kurban Bayramı Mesajı: Birlik, Beraberlik ve Paylaşma Vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gök mesajında, bayramların Türk milletini birleştiren ve beraberliğimizi pekiştiren özel zamanlar olduğunu vurguladı. Paylaşmanın, millet olma bilincini güçlendirmenin ve milliyetsiz kumpaslara karşı durmanın önemli olduğunu belirtti.

Kurbanın, bir Müslüman’ın Allah yolunda her şeyini feda etmeye hazır olduğunu gösteren bir ibadet olduğunu vurgulayan Gök, aynı zamanda Allah’a yakınlaşmak ve rızasını kazanmak için üstlenilen bir manevi görev olduğunu ifade etti.

Gök, Türk milletinin Allah rızası için kestiği kurbanların sayesinde önündeki engelleri aşacağını ve varlığına, kimliğine ve haklarına sahip çıkmaya devam edeceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde her zaman yaralarını saran ve ihtiyaç sahiplerine yardım eden bir millet olarak, bu bayramda da herkesin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ifade etti.

Gök, Kurban Bayramı’nın barış, sağlık ve huzur getirmesini temenni ederek, bu bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Küskünlüklerin sona erdiği, gönüllerin birleştiği ve sevgi dolu bir bayram geçirmemizi dileyen Gök, Malatya’da dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesini umduğunu belirtti.

Gök, mesajını tüm Türk milletinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak tamamladı. Hac ibadeti için kutsal topraklarda bulunan tüm Müslüman kardeşlerinin ibadetlerinin kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz eden Gök, 17 Haziran Pazartesi günü (Bayramın 2. Günü) saat 11.00-13.00 arası MHP Malatya İl Başkanlığı binasında tüm hemşehrilerini bayramlaşmaya davet etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın