20.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fendoğlu mesajında, milletimizin bir Kurban Bayramı’nı daha idrak ettiğini ve bu mübarek günlerin rahmet ve bereketiyle dolduğunu belirtti. Kurban Bayramı’nın Yüce Allah’a yakınlaşmanın en yoğun hissedildiği günlerden biri olduğunu vurgulayan Fendoğlu, bayramların inancımızın güzelliklerini hatırlatma, toplumsal değerlerimizi yaşama ve yardımlaşmanın önemini vurgulama zamanı olduğunu söyledi.

Fendoğlu, Filistin’de yaşanan insanlık dramına değinerek, İsrail’in saldırılarını şiddetle kınadı. Bu acı olayların Filistinli kardeşleri için felaha kavuşma vesilesi olmasını temenni eden Fendoğlu, Türk milletinin her zaman mazlumun yanında olduğunu ve Kudüs’ün siyasi ve Siyonist hesaplara kurban edilmeyeceğini vurguladı.

Fendoğlu, şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Bayram süresince seyahat eden vatandaşları trafik kurallarına uymaya ve emniyet kemerlerini takmaya davet eden Fendoğlu, Malatyalı hemşehrileri, tüm vatandaşlar ve Türk-İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın