15.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Sevgi Gönüllüleri, Malatya’da 4. Sevgi Kütüphanesi’ni Açtı

Sevgi Gönüllüleri, Malatya’da 4. Sevgi Kütüphanesi’ni Açtı

Malatya, Akçadağ – “7 Bölgede 7 Kütüphane” sloganıyla yola çıkan Sevgi Gönüllüleri sivil toplum grubu, dördüncü kütüphanesini Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bulunan Yağmurlu İlkokulu ve Ortaokulu’nda kurdu. Deprem bölgesindeki öğrenciler için kurulan kütüphanede, bir dizi eğlenceli ve eğitici etkinlik de düzenlendi.

Yaklaşık 40 gönüllü, okulu boyayarak ve eğitici oyuncaklarla dolu bir kütüphane kurarak çalışmalara başladı. Kütüphanenin boyanması, mobilyaların yerleştirilmesi gibi tüm aşamaları tamamlayan gönüllüler, “Sevgi Kütüphanesi”ni öğrenciler, öğretmenler, veliler ve misafirlerin katılımıyla açılışa hazır hale getirdi.

Açılış sürecinde, öğrenciler için Bilim, Survivor, Genel Kültür, Hazine Avı, Spor gibi eğitici ve eğlendirici etkinlikler düzenlendi. Ayrıca, toplumsal farkındalık yaratacak konularda da çalışmalar yapıldı.

Projenin sonunda minik öğrenciler, Sevgi Gönüllülerine teşekkür ederek, etkinliklerin hayatlarına renk kattığını ve unutamayacakları anılar biriktirdiğini belirtti. Ayrıca, Sevgi Kütüphanesi’ni verimli bir şekilde kullanacaklarına dair söz verdiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın