20.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Yakınca Spor Adası’nı İnceledi: “Gençlerimizin Kişisel ve Sosyal Gelişimlerine Destek Sunacağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Yakınca Spor Adası’nı İnceledi: “Gençlerimizin Kişisel ve Sosyal Gelişimlerine Destek Sunacağız”

Malatya’nın alternatif yaşam alanlarından biri olan Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Spor Adası’nı inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, spor tesislerinin gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine destek sunmayı amaçladığını vurguladı.

Başkan Geçit, Yakınca Spor Adası’ndaki Yakınca Yaşam ve Spor Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahaları’nı yerinde inceleyerek, tesislerin Malatya’nın sportif alt yapısını güçlendirme amacıyla inşa edildiğini belirtti.

110 dönümlük bir alanda hizmet veren Yakınca Spor Adası’nın, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Gençlik Merkezi ile birlikte Malatya’ya önemli bir değer kattığını ifade eden Başkan Geçit, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güzel bir hayat yaşaması için yeni dönem hizmetlerimizde sportif yatırımlara öncelik vereceğiz. Gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunacak yatırımlara ve sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem veriyor ve gereken katkıyı sunuyoruz. Yakınca Spor Adası’nda gençlerimizin iyi şartlarda sportif faaliyetlere katılımına katkı sağlayacak modern spor tesisleri bulunmaktadır. Bu tesislerimizde yapacağımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle Yakınca Spor Adası’nın cazibesini artıracağız. Sağlıklı ve güzel bir hayat için herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Spor ve gençlik yatırımlarında farkındalık oluşturan, herkesin hayatına güzel dokunuşlarda bulunan bir hizmet anlayışını ön planda tutuyoruz. Alt yapı ve tesisleşmeye vereceğimiz önemle birlikte şehrimizi ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil edecek sporcularımıza güçlü fırsatlar sunmuş olacağız. Şehrimizin spordaki güçlü potansiyelini modern tesislerimizde yetişecek sporcularla hareketlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Yeter ki gençlerimiz spor yapmak istesin; geleceğimizin teminatı gençlerimizin için bizler bütün imkânlarımızı seferber ederiz. Spor yapmak isteyen herkese tesislerimizin kapıları sonuna kadar açıktır.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın