21.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı’ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı’ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Emek En Yüce Değerdir: Yeşilyurt Belediyesi İşçinin ve Emekçinin Yanında
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Mehmet İlhan Geçit, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında emekçi vatandaşların ülke kalkınmasındaki önemine vurgu yapan Başkan Geçit, işçi ve emekçilerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Emeğe ve Alın Terine Saygı
Prof. Dr. Geçit mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeğini, gayretini ve çabasını her zaman takdirle karşılıyoruz. Helal kazancı ve emeği kutsal sayan bir milletin ferdi olarak alın teri ve emeği her zaman en yüce değer olarak kabul ediyoruz. İnsana insan olarak değer veriyor, emeğe ve alın terine her zaman saygı duyuyoruz.”
İşçi Dostu Belediyecilik Anlayışı
Yeşilyurt Belediyesi olarak işçilerle birlikte büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Geçit, işçi dostu belediyecilik anlayışını şu sözlerle dile getirdi:
“‘Ben sen yok, biz varız’ diyerek ilçemizin hem bugününe hem de yarınlarına en güzel şekilde hizmet ediyoruz. ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir peygamberin ümmetleri olarak, çalışanlarımıza en iyi ortamı sunmak için elimizden gelenin her şeyi yapmaya çalışıyor ve işçi dostu bir belediye olduğumuzu her türlü platformda ön plana çıkarmaya çalışıyoruz.”
Prof. Dr. Geçit mesajını, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak tamamladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın