28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bahçeli’den Malatya’ya Teşekkür Bahçeli, ‘Tüm Teşkilatlarımıza Selamlar’

Bahçeli’den Malatya’ya Teşekkür Bahçeli, ‘Tüm Teşkilatlarımıza Selamlar’

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ,31 Mart Yerel seçimler sonrası MHP Genel Merkez’de bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Avşar, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile biraraya gelerek bir görüşme yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , Ankara’da genel merkez’de 31 Mart yerel seçimler sonrası, Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli’ye Faaliyet Raporu ve 31 Mart Yerel Seçimler raporunu sundu. Raporları titizlikle inceleyen MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli, Malatya teşkilatından son derece memnun olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş tüm Malatyalı’lara teşekkür ediyorum.Tüm teşkilatlarımıza selamlar gönderiyorum. Malatya’dan son derece memnunuz.Çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz”ifadelerini kullandı.

27 Haziran 2017’de MHP Malatya İl Başkanı olarak, delegelerin büyük çoğunluk oylarını alarak göreve gelen Avşar, 1,5 senelik faaliyet raporunu Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli’ye takdim ederken, Yerel seçimlerde Malatya’da Büyükşehir , merkez ilçe ve ilçelerdeki raporunu da sundu. Titizlikle raporları inceleyen Bahçeli, İl Başkanı R.Bülent Avşar’a teşekkür ederek, tüm Malatyalı’lara selamlarını iletti.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Genel Merkez’de görüşmelerini  Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile devam ettirdi. Seçim faaliyet raporunu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldıza’da takdim ederek, Af taslağının geleceği, durumu ve işleyişi hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Avşar görüşme sonrası, Tüm kader mahkumlarına af konusu hakkında sevindirici bir haber göndererek, “Af konusunda Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız bey ile istişare ettik. MHP’nin af konusunu en kısa zaman içinde gündeme taşıyıp, olumlu sonuç alma adına gerekli adımların atılacağı müjdesini verebiliriz. Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız bey, af konusunun takipçisi olduklarını ve konunun en kısa zaman içinde meclise taşıyacaklarını ilettiler.”ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın