02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Adayı Taşkın: “Battalgazi’yi sosyal ve kültürel belediyeciliğin başkenti yapacağız”

Başkan Adayı Taşkın: “Battalgazi’yi sosyal ve kültürel belediyeciliğin başkenti yapacağız”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Deprem enkazını hep birlikte kaldırırken, bir taraftan da Battalgazi’yi sosyal ve kültürel belediyeciliğin başkenti haline getireceğiz” dedi.

Fırat Mahallesi’nde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte semt pazarını ziyaret eden Taşkın, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Semt pazarı ziyareti sonrası Fırat Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Taşkın, bölge halkının daha önceki seçimlerde AK Parti’ye verdiği desteği 31 Mart seçimlerde de devam ettireceğine inandıklarını söyledi.

Rutin belediyecilik hizmetlerini vatandaşlara kibarca sunacaklarını ve önceliklerinin depremde yıkılan mahalleleri yeniden inşa etmek olduğunu vurguladı.

Çarşı merkezinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler paylaşan Taşkın, çalışmaların bir yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Depremlerde büyük yıkımlar yaşanan mahalleleri rezerv alan ilan ederek yerinde dönüşümle vatandaşlara daha konforlu konutlara kavuşma imkanı sunacaklarını da belirten Taşkın, adil belediyeciliğin bütün unsurlarını Battalgazi’de uygulayacaklarını kaydetti.

Muhalefete eleştirilerde bulunan Taşkın, muhalefetin acılar üzerinden rant devşirme peşinde olduğunu ve çözüm noktasında makul bir öneri sunmadığını dile getirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın