21.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Geçit, Horata, Banazı ve Konak’ta Yatırımları Yerinde İnceledi

Başkan Geçit, Horata, Banazı ve Konak’ta Yatırımları Yerinde İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçenin farklı bölgelerindeki yatırım ve çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak Horata, Konak ve Banazı mahallelerini ziyaret eden Başkan Geçit, devam eden yol iyileştirme çalışmalarını denetledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Geçit, doğal güzellikleri ve mesire alanlarıyla öne çıkan Horata, Konak ve Banazı mahallelerinin hak ettiği yatırımlara kavuşacağını vurguladı.

Ziyaretlerde mahalle muhtarları da hazır bulundu. Konak Mahalle Muhtarı Cahil Işıldak, Horata Mahalle Muhtarı Mehmet Çiçek ve Banazı Mahalle Muhtarı Ali Sezer, mahallelerinin taleplerine çözüm üreten Başkan Geçit ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

**Başkan Geçit: “Yaşam Standartlarını Yükseltmek İçin Çalışıyoruz”**

Yeşilyurt’un dört bir yanını kaliteli ve modern yatırımlarla buluşturarak yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Geçit, “Fen İşleri Müdürlüğümüz planlanan hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için özveriyle çalışıyor. Horata, Konak ve Banazı mahallelerimiz doğal güzellikleri ve mesire alanlarıyla önemli bir yere sahip. Ekiplerimiz bir yandan alt yapı ve yıpranan yolların bakım onarımını yaparken diğer yandan çevre düzenlemesiyle bölgenin güzelliklerini korumaya özen gösteriyor.” dedi.

Tüm yaşam alanlarının eşit şekilde gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Geçit, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için 7/24 sahade olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Geçit, yol yenileme çalışmalarının ardından Horata Mesire Alanı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi ve çocuklarla yakından ilgilendi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın