27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Hijyenik ve Güzel Bir Ortamda Spor Yapmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

“Hijyenik ve Güzel Bir Ortamda Spor Yapmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU 7’DEN 70’E HERKESİN İLGİ ODAĞI OLDU

“Hijyenik ve Güzel Bir Ortamda Spor Yapmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

‘Yeşilyurt’u spor kenti’ yapmak hedefinden yola çıkarak çocukların ve gençlerin en iyi şekilde yetişmesine imkân tanıyacak yatırımlara öncelik tanıyan Yeşilyurt Belediyesi tarafından Yakınca Mahallesinde hizmete açılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, sunduğu imkanlarla 7’den 70’e tüm vatandaşların ilgi odağına dönüştü.

2022 yılında yapımı tamamlanarak kapılarını tüm vatandaşlara ve sporseverlere açan Yeşilyurt Belediyesi Yarı Olimpik Havuzu gerek sunduğu imkanlar gerekse de hijyenik ortamıyla hem çocukların hemde vatandaşların kaliteli bir ortamda spor yapmalarına imkan sunuyor.

Tek kat üzerinden hizmete sunulup içerisinde havuzu, saunası, hamamı, güvenliği, idari odaları, wc ve duş alanları bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yaz aylarında spor yapıp serinlemek isteyenlerin tek adresi oldu. Alanında uzman isimlerin koordinasyonunda ve planlamasında verilen hizmetler, havuzun imkanlarından yararlanan 7’den 70’e tüm vatandaşların takdirini topluyor.

Sıcaklıkların normallerin üzerinde olduğu Malatya’da temiz ve düzenli bir ortamda spor yapıp keyifli anlar yaşamak isteyen çocuklar ve yetişkinlerin büyük ilgi gösterdiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ayrıca Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçen ‘Yaz Spor Okulları’ kapsamında ‘7’den 70’e Herkes Yüzme Öğreniyor’ sloganıyla açılan Yüzme Kursuna da ev sahipliği yapıyor.

Okulların tatile girmesiyle birlikte hem yüzme öğrenmek hem de eğlenceli vakit geçirmek isteyen 6 ile 14 yaş aralığındaki 500’e yakın sporcunun kayıt yaptırdığı Yüzme Kursunda yüzmenin tüm teknikleri alanında deneyimli yüzme antrenörleri tarafından gelen çocuklara öğretiliyor.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun her yönüyle modern ve güzel bir yatırım olduğunu ifade eden Nihat Paksoy isimli bir vatandaş, “ Öncelikle böylesine güzel bir hizmeti bizlerle buluşturan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar ile ekiplerine teşekkür ediyorum.Yaz aylarında serinleyebileceğimiz ender mekanlardan bir tanesi burası, çocuğumla buraya geldim birlikte güzel vakit geçiriyoruz.” diye konuştu.

Yakınca mahallesinde ikamet eden Talha Acıbucu isimli genç bir sporcu ise, “Mahallemizde böylesine güzel bir yüzme havuzunun açılmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Temiz, düzenli ve hijyenik bir ortamda yüzüyoruz ve keyifli anlar yaşıyoruz. Personellerde bizlerle yakından ilgileniyorlar, çok nezih bir ortam var. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, geleceğin sporcularını yetiştirmeyi amaçlayarak yapımını tamamlayıp hizmete açtıkları Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun gördüğü ilgiden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

İnsana dokunan projelere öncelik tanıyarak, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek modern yatırımları teker teker hizmete sunduklarını Başkan Çınar, “Bu havuz özellikle ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve genç sporcularımızın öncelikli talepleri arasındaydı. Bu nedenle biz de önceliklerimiz arasına aldık ve mümkün olan en kısa sürede tamamlayıp başta çocuklarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizin yararlanacağı şekilde hizmet vermesini sağladık. Havuzumuzun yanı sıra saunamız, hamamımız ve diğer tüm hizmet mekanlarımızla birlikte güzel bir tesisi ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Havuzumuz açıldığı günden beri beklentilerin üzerinde ilgi görüyor, tabii ki bu teveccüh ve ilgide bizleri mutlu ediyor. Başarılı sporcuların yetiştiği kentimizde bu havuzla birlikte çıtanın daha da yükseleceğine ve ülkemizi uluslararası arenalarda temsil edecek gençlerimizin yetişeceğine yürekten inanıyorum. Çocuklarımızın yaz aylarında keyifli ve kaliteli vakit geçirebilmesi için çeşitli kurslar düzenliyoruz. Her yıl binlerce çocuğumuzu bu kurslarda bir araya getiriyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerinin memnuniyeti bizi de mutlu ediyor. Bu kapsamda, yaz tatili boyunca çocuklarımızın eğlenmelerini ve öğrenmelerini amaçlıyoruz. İlgilenen tüm çocuklarımızı yüzme kursumuza davet ediyoruz.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın