06.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Gürkan, Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı

Başkan Gürkan, Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı

Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan,

EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 177. YILDÖNÜMÜNÜ TEBRİK EDİYORUM

Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bütün Emniyet Teşkilatının haftasını kutladığını belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün polis ile ilgili söylemiş olduğu, ‘Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.’ sözüne değinen Başkan Gürkan mesajında şunlara yer verdi:

“Türk Polis Teşkilatı, kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinmiştir.

Gücünü Kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Polis Teşkilatımız, bir yandan hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için cansiperane şekilde çalışırken, aynı zamanda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne de sahip çıkmaktadır.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Türk Polis Teşkilatımız ile birçok alanda ortak çalışmalar yaptık. Bir yandan atış poligonunu hizmete sunarken, bir yandan da gerek trafik ile ilgili çalışmalarda gerek toplum yararına düzenlenen etkinliklerde iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu tür çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam edecektir.

Bu vesileyle bir kez daha Emniyet Teşkilatı çalışanlarımızın haftalarını kutlarken, görevi başında vatan için gazi olanlara Allah’tan acil şifalar diliyor, şehit olan emniyet mensuplarımızı da rahmetle, minnetle anıyorum. ”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın