22.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, Sosyal Yaşam Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, Sosyal Yaşam Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Çöşnük Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşlara geniş bir hizmet yelpazesi sunan Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Geniş spor alanları, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu ve çeşitli kurs imkanlarıyla dikkat çeken tesiste incelemelerde bulunan Başkan Taşkın, yetkililerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında tesisten faydalanan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Taşkın, belediyenin sosyal belediyecilik anlayışına verdiği önemi vurguladı.

**”Sosyal Yaşam Merkezimiz Her Yaştan Vatandaşımıza Hizmet Veriyor”**

Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada, “Sosyal Yaşam Merkezimiz, gençlerimizden yaşlılarımıza kadar her yaş grubundan vatandaşımızın sosyalleşebileceği, kültürel ve sportif faaliyetlere katılabileceği önemli bir merkezdir. Sadece altyapı ve fiziki imkanlar değil, aynı zamanda bu merkezlerde düzenlenen etkinliklerin çeşitliliği ve kalitesi de bizim için büyük önem taşıyor. Ekip olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak adına sürekli olarak yeni projeler geliştiriyoruz.” dedi.

**”Herkes İçin Erişilebilir ve Uygun Fiyatlı Hizmet”**

Başkan Taşkın, “Sosyal Yaşam Merkezi’mizin temizlik ve hijyen standartlarına uygun bir şekilde işletildiğini, vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtti. Ayrıca, hizmetlerin herkes için erişilebilir olması amacıyla fiyat politikalarının titizlikle belirlendiğini ve toplumsal katılımın artırılmasının öncelikli hedefleri arasında olduğunu” sözlerine ekledi.

Başkan Taşkın, Battalgazi Belediyesi olarak sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına devam ederek, vatandaşlarının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini vurgulayarak açıklamasını sonlandırdı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın