19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Sosyal Yaşam merkezi 7’den 77’ye herkese hizmet veriyor, ‘Asgari ücretli, öğrenci ve ev hanımlarına özel indirimler’

Battalgazi Sosyal Yaşam merkezi 7’den 77’ye herkese hizmet veriyor, ‘Asgari ücretli, öğrenci ve ev hanımlarına özel indirimler’

BAŞKAN GÜDER, “BÖLGENİN EN KAPSAMLI YAŞAM MERKEZİ  BATTALGAZİ’DE ”

‘Sosyal Yaşam merkezi 7’den 77’ye herkese hizmet veriyor’

Battalgazi Belediyesi Spor Yaşam Merkezi 20 bin Metrekare Kapalı alanı ve 26 spor dalında verdiği hizmetlerle göz dolduruyor. Bu yıl açılışı yapılan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi bölgenin en yeni ve en kapsamlı Merkezi oldu. Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi bölgede 20 bin metrekare kapalı alanı ile ilk ve tek olma özelliği taşıyor.  Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi 26 spor dalında verdiği hizmetlerle göz doldurmaya devam ediyor.

20 bin metre kare kapalı alanı olan Yaşam Merkezinde yarı olimpik bay-bayan yüzme havuzu, çocuk havuzu, hamam, sauna, buhar odası, bay-bayan fitness, spin bike, plates, zumba, aerobik, step, çocuk jimnastik, modern dans, satranç, kütüphane, müzik odası, bay-bayan kuaför, cafe, restaurant ve salon sporlarının yapılabildiği modern bir yaşam kompleksinde ayrıca, masa tenisi, bilardo,  ve spinning gibi spor dallarını yapabilmekte mümkün.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak,  Sosyal Yaşam Merkezinde spor yapan vatandaşlarla yakından ilgilendi. 26 spor dalında faaliyet gösteren Battalgazi Spor Yaşam Merkezinin vatandaşın hizmetine sunulduğunu söyleyen Başkan Güder, bölgede çok amaçlı ve böyle kapsamlı bir sosyal tesisin olmadığının altını çizerek bu tesisi Malatya’mıza kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 “Malatya’mıza ve Battalgazi’mize Hizmet Veriyor”

Bölgenin en yeni, en kapsamlı en modern Sosyal Yaşam Merkezi’nin Battalgazi’de olduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Arkadaşlarımız ile beraber, bölgenin en yeni, en kapsamlı en modern Battalgazi Sosyal Yaşam spor merkezindeyiz.  Battalgazi Sosyal Yaşam spor merkezimiz 20 bin metre kare kapalı alana sahip, içinde erkeklere ve bayanlara özel iki yarı olimpik yüzme havuzu bulunmakta. Çocuklarımızın yüzebileceği mini havuzlarımız var. Burada yüzmenin haricinde birçok sportif alanda  aktivite yapılmakta. Bunlardan bir tanesi Fitness salonları, gençlerin ve bayanlarımızın aerobik yapabileceği alanlarımız ile birlikte çocuklarımızın jimnastik yapabileceği alanlar mevcut. Spor merkezimizde aynı anda 500 kişi farklı alanlarda spor yapabiliyor. Biz, bu mekânı Battalgazi’mize kazandırırken, özellikle bu bölgede böyle kapsamlı bir sosyal tesisin olmayışını göz önüne alarak,  bölgemizde  yaşayan insanların sportif faaliyetlerini yapabilmeleri için ihtiyaçlarını gidermek adına bu tesisimizi Battalgazi’mize kazandırmış olduk. Burada büyük emekleri geçen büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Selahattin Gürkan’a bir kez daha şükranlarımı ifade ediyorum.

‘Asgari ücretli, öğrenci ve ev hanımlarına özel indirimler’

 Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder en büyük amaçlarının özellikle dar gelirli ailelerin spor yapabilmelerine olanak sağlamak olduğunu ifade ederek: “ 20 bin metre karelik kapalı alanımızda, asgari ücretli çalışanlara, öğrencilere ve ev hanımlarımıza özel indirimler uygulamış olduk. El becerilerini geliştirme adına buraya gelen vatandaşlarımıza; öğretmenlerimiz eşliğinde el sanatları, müzik, yüzme, resim ve sportif alanda dersler ve kurslar Malatya’mıza ve Battalgazi’mize saat 07.00-23.00 saatleri arasında hizmet olarak veriliyor. Buraya gelen arkadaşlarımızla da yaptığımız sohbette gerçekten Battalgazi bölgesine çok güzel bir sosyal tesisin kazandırıldığı ve spor yapabilecek alanların Battalgazi Belediyesi tarafından oluşturulduğunu ifade ettiler.

‘Tesislerimizden Şehit yakınları ve Gazilerimiz ücretsiz faydalanacaklar’

İlimizde amatör spor yapan ve yaptıran usta öğreticilere ve hocalara tesisin açık olduğunun altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, farklı sportif faaliyetlere de Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi olarak açık olduklarını söyledi. Vatandaş memnuniyetinin ilk hedefleri olduğunu söyleyen başkan Güder: “ Bu tesisleri yaparken gerçekten ciddi efor sarf ediyoruz. Gelen vatandaşımız memnuniyetlerini bizlere ifade ettiklerinde bu bizim bütün yorgunluğumuzu alıyor.  Battalgazi’mize daha nasıl hizmetler kazandırabiliriz şevkini ve heyecanını oluşturuyor. Şuan 300 civarında yeni kaydımız var. Sosyal Yaşam Merkezi’mizde bizim yakalamak istediğimiz hedefler, 2 bin civarında insanımızın değişik spor kollarında, değişik spor aktivitelerinden faydalanmaları burada. Özellikle Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz Sosyal Yaşam Merkezi’mizde bulunan sportif aktivitelerden de ücretsiz olarak faydalanabilmekteler” dedi.

Hafta sonları da hizmet veren Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi 7’den 77’ye tüm vatandaşlara spor yapabilme imkânı sağlıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın