23.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediyesi, ÇEVREFEST’te Çevre Dostu Projelerini Sergiledi

Battalgazi Belediyesi, ÇEVREFEST’te Çevre Dostu Projelerini Sergiledi

Battalgazi Belediyesi, 5-9 Haziran tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ÇEVREFEST’te stant açarak çevre dostu uygulamalarını ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını tanıttı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye Çevre Haftası kapsamında Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen festivalde, Battalgazi Belediyesi’nin atık yönetimi, yeşil alanların artırılması, enerji verimliliği ve geri dönüşüm faaliyetleri gibi pek çok önemli projesi ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Çevre bilincini geliştirmek ve çevresel sorunlara çözüm bulmak amacıyla düzenlenen ÇEVREFEST’te, Battalgazi Belediyesi standında yeşil alan yatırımları, atık yönetimi ve enerji yatırımları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Stant, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Başkanı Hakkı Alp, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Genel Müdürü Bedri Sinan Gül, Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan, GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli tarafından ziyaret edildi. Ziyaretçiler, Battalgazi Belediyesi’nin çevre dostu projeleri ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma konusundaki kararlılığı hakkında bilgi aldı.

Festivali ziyaret eden Ankaralılar da Battalgazi Belediyesi standına yoğun ilgi gösterirken, stantta yapılan bilgilendirmelerin yanı sıra çeşitli ikramlar da sunuldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın