20.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

beydagihaberajansi.com Şaşkın ve Mutluyuz: 46 Yok Olan İkinci Sezon Onayını Aldı!

beydagihaberajansi.com Şaşkın ve Mutluyuz: 46 Yok Olan İkinci Sezon Onayını Aldı!

46 Yok Olan, Türk Dizi tarihinde denenmemiş bir türdü. Klasik aşk dizilerine ve tekrar eden aynı senaryolardan sıkılan seyirci 46 Yok Olan’ı merakla beklemişti ve aradığını da bulmuştu.

Ancak son zamanlarda kötü günler geçirmeye başlayan 46 Yok Olan ilk önce yayın gününü ve saatini değiştirmek zorunda kaldı.Bu da yetmez gibi istediği reyting sonuçlarını alamadı. Ancak anlaşma gereği 13 bölüm her ne olursa olsun yayınlanacaktı. Açıkçası yakın zamanda 46 Yok Olan’ın reyting grafiklerini yorumlamayı istiyordum, çok yüksek olmayan reyting sonuçlarına bağıl olarak ikinci sezonda göremeyeceğimizi düşünüyordum.

46 Yok Olan’ın ikinci sezon onayını alması ben dahil birçok kişiyi şaşırttı. Şaşkınlığımızın yanında mutluyuz aynı zamanda. Bir sezon daha ”aykırı” bir diziyi izlemek hepimiz için büyük bir zevk.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal‘ın paylaştığı 46 Yok Olan yeni sezonunda 60 dakikalık formata devam edecek mi yoksa 90 dakikalık yeni bir formatla mı ekranlara gelecek henüz bir bilgi yok. Ayrıntılar netleşince sizlere de bildireceğiz.

 
Geleceğin Askerleri, İnsansız Savaş Makineleri 5 Askeri Drone Listemizi İzlemek İçin Buraya Tıklayın!

KAYNAK : http://www.webtekno.com/sinema/saskin-ve-mutluyuz-46-yok-olan-ikinci-sezon-onayini-aldi-h17659.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın