29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (12/06/2016)

Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (12/06/2016)

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 9 film giriyor.

10 Mayıs haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Zootopia), Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me 2), Korku Seansı 2 (The Conjuring 2), Sekaret Son, Ve Panayır Köyden Gider, Özel Kargo (Precious Cargo), Fırtınalı Hayatlar (Genius), Kim Kadın Kim Koca (Ki and Ka) ve Belgica.

Sözü daha fazla uzatmadan haftanın en ilgi çekici 3 filmini tanıtmaya başlayalım:
   Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Zootopia)

Karmakarışık ve Bolt filmleriyle gündeme gelen animasyon konusunda son derece iyi olan Byron Howard yeniden yönetmenlik koltuğuna oturuyor.

Zootropolis’in konusu ise şu şekilde: ‘’Zootropolis diğer Metropolislere çok daha farklıdır. Sadece hayvanların yaşadığı, her hayvana özel habitatın bulunduğu hayvanlar için adeta bir cennettir Zootropolis. Polis memuru Juddy Hopps buraya geldiğinde Zootropolis’te polis olmanın zorluğunu anlar. Kendini ispatlamak için geveze ve numaracı olan tilki Nick ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır.’’

Zootropolis animasyon olarak son derece keyifli gözüküyor. Disney’in hiç insan karakteri olmayan üçüncü filmi aynı zamanda. Haftasonunda çocuğunuz, veyahut kardeşinizle olmadı animasyon severseniz kaçırmayacağınız bir fırsat. Çok keyifli geçecek bir film.
   Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me 2)

G.I Joe: Misilleme, Justin Bieber’s Believe gibi yapımlara imzasını atmış olan Jon M. Chu Sihirbazlar Çetesi’nin devam filmiyle karşımıza çıkıyor.

Sihirbazlar Çetesi 2’nin konusu ise şu şekilde: ‘’İlk filmde FBI’ı alt edip halkın Robin Hood’u gibi davranan Sihirbaz ekibinin karşısında çok daha zorlu bir görev vardır. Güçlü bir teknoloji ekibinin tehdidiyle imkansız bir soygunu gerçekleştirmeye zorlanırlar. Ekibin tek umutları, daha önce yapılmamış türden bir numarayla adlarını temize çıkarmaktır…’’

Sihirbazlar Çetesi 2’nin kadrosu daha da güçlendi: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe, Michael Caine, Morgan Freeman gibi usta isimler kadroda.

Sihirbazlar Çetesi’nin ilk ayağı çok beğenilmişti. Birçok yerde övgüler ve öneriler almıştı. Doğal olarak da seyirci ikinci halkası duyurulduğundan beri filmi beklemeye başladılar. Ancak ilk eleştiri notları diğer filme göre yavan olacağını gösteriyor. Bu da beklentilerimizi düşürüyor. Ancak yine de kesinlikle izlenebilme yetisine sahip olacağını düşünüyorum. Beklentileri arttırmayıp izlersek keyif verecektir. Aksiyon gizem ve maceranın birleştiği güzel filmlerden biri.
   Korku Seansı 2 (The Conjuring 2)

Testere, Ruhlar Bölgesi, Hızlı ve Öfkeli 7 gibi filmlere imzasını atmış olan James Wan karşımıza Korku Seansı’nın ikinci halkasıyla çıkıyor.

Korku Seansı 2’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Dünyaca tanınmış olan doğaüstü olay araştırmacıları Warren’ler dehşet veren araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine musallat olması üzerine, onlara yardım etmek için Kuzey Londra’ya giderler…’’

Korku Seansı 2’de Patrick Wilson, Vera Farmiga, Franka Potente, David Thewlis, Frances O’Connor gibi oyuncular rol alıyor.

Korku Seansı’nın ilk halkası sevilmişti. İlk filmi sevenlerin seriye sadık kalıp ikinci filmide izleyeceklerini düşünüyorum. Yönetmen sonuçta usta bir yönetmen. Korku üzerine de birçok film çekmiş. Açıkçası Türk işi korku filmlerinden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Senaryo artık kesmese de korku severleri mutlu edecektir.
 

Bu üç filmin dışında, Sekaret Son, Ve Panayır Köyden Gider, Özel Kargo (Precious Cargo), Fırtınalı Hayatlar (Genius), Kim Kadın Kim Koca (Ki and Ka) ve Belgica filmlerini de beyazperdede görebileceğiz.

Zootropolis: Hayvanlar Şehri 295, Sihirbazlar Çetesi 2 279, Korku Seansı 2 173, Sekaret Son 71, Ve Panayır Köyden Gider 55, Özel Kargo 50, Fırtınalı Hayatlar 35, Kim Kadın Kim Koca 12 ve Belgica 10 lokasyonda gösterimde olacak.

İyi seyirler.
FIFA 2017 Grafikleri Ağlatacak! PES’in İşi Bu Sene de Zor. Videomuzu izlemek için buraya tıklayın!

KAYNAK : http://www.webtekno.com/sinema/bu-hafta-vizyona-giren-en-ilgi-cekici-3-film-10-06-2016-h17788.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın