03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

CHP Malatya, 23 Nisan’ı Çocuklarla Birlikte Coşkuyla Kutladı

CHP Malatya, 23 Nisan’ı Çocuklarla Birlikte Coşkuyla Kutladı

Malatya’da CHP İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Çocuklara yönelik düzenlenen eğlenceler ve sembolik başkanlık devir teslimi ile bayram coşkusu yaşandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla birlikte coşkuyla kutladı. Etkinlikler kapsamında;
Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu: CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak güne başladı.
Çocuklara özel etkinlikler: Malatya Park önünde düzenlenen etkinlikte çocuklara balon ve Türk bayrağı hediye edildi. İl Gençlik Kolları üyeleri, müzikli eğlence ve palyaçolar eşliğinde yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirdi.
Sembolik başkanlık devir teslimi: İl Başkanı Barış Yıldız, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu ikiz kardeşler Alp ve İdil Çalışkan’a bıraktı. Minik başkanlar, il yönetimine “geleceğe sahip çıkılması, Atatürk’ü herkese anlatılması ve çocuk haklarına önem verilmesi” talimatını verdi.
CHP Malatya İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamını en güzel şekilde yansıttı ve çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

#23Nisan #ÇocukBayramı #CHP #Malatya #Etkinlik #Kutlama #Çocuklar #Eğlence #YüzBoyama #Balon #TürkBayrağı #Atatürk #UlusalEgemenlik #Demokrasi #Gelecek #ÇocukHakları

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın