20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Cumhurbaşkanı bu yıl orada olamayacak!

Cumhurbaşkanı bu yıl orada olamayacak!

Geçtiğimiz yıl 4. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl 13 Mayıs Cuma günü 5’incisi düzenlenen Uluslararası Öğrenci Mezuniyet törenine katılamayacak.

Erdoğan, 7 Haziran Genel Seçimleri’nin ardından birkaç gün evinde dinlenmiş, kamuoyunun önüne de ilk kez 11 Haziran’da, geçen yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Öğrenci Mezuniyet Töreni’nde çıkmıştı.

SÜMEYYE ERDOĞAN’IN NİKAHI VAR

14 Mayıs’ta İstanbul’da kızı Sümeyye Erdoğan’ın nikahı nedeniyle İstanbul’da olacak.

Başbakanlığa bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın (YTB) organizasyonunda gerçekleştirilen 5. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni’ne Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katılacak.

Törende bu yıl ilk defa kariyer günleri de düzenlenecek.

ATO Kongre Salonunda YTB ile DEİK işbirliğinde 5. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni, Kariyer Günleri temasıyla birlikte iki güne yayılacak programın ikinci gününde Türkiye’den mezun olan uluslararası öğrenciler kendi ülkelerinde faaliyet gösteren Türk firmaları ile görüşme imkanı bulacak.

Programa 2016 yaz dönemi itibariyle mezun olacak Türkiye Burslusu veya kendi imkanlarıyla öğrenim gören uluslararası öğrencilerden yaklaşık 5.000 kişi katılım sağlayacak. Halihazırda 160 ülkeden 60.000 kişilik bir Türkiye Mezunları ailesi mevcut olup yeni mezun olan öğrencilerle birlikte Türkiye Mezunlarının sayısı daha da artacak.

KAYNAK : http://www.haber7.com/egitim/haber/1943777-cumhurbaskani-bu-yil-orada-olamayacak?wr=1

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın