28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Erkenek Mahallesine Kültür Merkezi Yapılacak

Erkenek Mahallesine Kültür Merkezi Yapılacak

Büyükşehir Belediyesinden kırsal mahallelere sosyal tesisler

ERKENEK MAHELLESİNE KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK

Malatya merkezde birçok mahallede çok amaçlı sosyal tesisler ve semt konakları yaparak vatandaşların hizmetine sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi bu hizmetlerini ilçelerde de gerçekleştiriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu fiziki yatırımların yanında vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermek içinde projeler hazırlayarak hayata geçiriyor. Hazırlamış olduğu projelerle birçok ilçede Kültür Merkezi projelerine başlayan Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir İlçesine bağlı Erkenek Mahallesinde de toplam inşaat alanı 1040 m2 olan kültür merkezi projesini ihale aşamasına getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesinde inşa edilecek Kültür Merkezi için 10 Haziran 2016 Cuma günü ihale yapılacak.

Merkez içerisinde; 1 adet kurs salonu, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet MASKİ irtibat bürosu, 4 adet ofis ile sosyal etkinliklerin düzenlenebileceği birimler yer alıyor.

Kültür Merkezinin, bölgede önemli bir eksikliği gidereceği, vatandaşların vakit geçirip birçok etkinlikten istifade edebileceği bir yer olacağı belirtildi.

erkenek_kultur_merkezi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın