18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Facebook’tan Anneler Günü için Yeni İfade

Facebook’tan Anneler Günü için Yeni İfade

Facebook kısa bir süresince “Reactions(Tepkiler)” adı altındaki sembolleri site içerisinde yer alan gönderilerin altına koymuş, kullanıcılara “Beğen, Yorum Yap, Paylaş” haricindeki söz konusu gönderi hakkındaki görüşlerini bildirmelerine imkan tanımıştı.

Bu bağlamda Facebook, “Tepkiler” adı altındaki simgelere Anneler Günü’ne özel olarak yeni bir simge ekliyor.

Ortası sarı, çevresi mor renkte olan, menekşe çiçeğini andıran bir çiçeği Tepkilerin arasına koymayı planlayan Facebook, böylece Anneler Günü kapsamındaki gönderileri has kılacak.

The Next Web’de yer alan habere göre, Anneler Günü’ne özel olarak kullanıcılara sunulacak çiçek simgesi ilk olarak Sreedev Sharma adlı Facebook temsilcisinin attığı tweet ile ortaya çıktı.

Anneler Günü’nü kutlamak için Tepkilerin altında bulunacak çiçek simgesi, ayrıca Facebook Messenger uygulamasındaki sohbet ekranının altında da yer alacak.

Facebook’un Anneler Günü’ne özel olarak getireceği çiçeğin kullanıcılar tarafından nasıl yorumlanacağı bilinmez; fakat sitenin her özel günde benzer çalışmalarda bulunmasının kullanıcıların gözündeki değerini arttıracağına hiç kuşku yok.

:: Facebook’un Anneler Günü’ne özel olarak getirdiği çiçek tepkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

KAYNAK : http://shiftdelete.net/facebook-anneler-gunu-icin-yeni-ifade-71218

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın